Helgen 29-30 oktober

I helgen fick min älskade make försig att vi skulle tapetsera och måla i köket så jag vart super glad.. Så i fredags for vi på flugger färg och tapet och fixade allt vi skulle ha.. Så när vi kom hem så slet Jonas bort listerna och tejpade allt och sen så målade Jonas första varvet och sen andra varvet och sen gjorde vi kväll.. Med massa ljus och mys och film...

Lördag så tog vi sov morgon och sen körde vi eliaz till Holmsund för han ville vara med farfar och inga Britt.. Sen Behövde vi köpa nya list spikar en roller till tapetklistret.. Sen åkte vi hem och på började tapetseringen!!! Så vi gjorde klart det och sen åt vi middag och efter det vart det städ, massa mys och ljus!!!

Så denna helg har varit helt underbar!! Jag önskar att det ska vara såna här helger varje helg!! Nää nu kommer bilder på mitt fina kök!!!


Bye!!


19 Oktober!

Nu har jag varit seg igen på att skriva i bloggen men så kan det gå ibland.. :P haha Igår så ramlade jag över Donna så jag fick en jävla sträckning i ryggen.. Så det vart inge jobb igår eller idag för min del. :( Sen idag när jag vaknade kändes det som att ryggen var bättre och då tänkte jag att jaa men då kan jag ju passa på att städa toaletten.. Men det skulle jag inte ha gjort.. För nu är jag lika handikappad som jag var i går.. Och idag är inte jonas hemma så jag vette sjutton hur jag ska klara denna dag.. Sen nu upptäckte jag att jag bara har 1 snus kvar och Jonas kommer inte hem förrän vid 19 tiden ikväll.. Sen tog Jonas min bil till jobbet så jag kan inte direkt fara och köpa det själv (Kan knappt köra bil pga ryggen).. Så det blir att gå hemma och vara på allmänt dåligt humör.. :/ Det positiva med det hela är att nästan HELA toaletten är grovstädad men alla saker som ska vara på toa dom är i hallen.. haha Ska se om jag klarar av att bära tillbaka dom sen när jag har vilat ryggen lite.. Kanske ska gå ner och göra någon lunch till mig och lilleman nu eller nånting, känner att magen börjar kurra... Jag hoppas ni som är där ute och läser min blogg att ni har en bättre dag än vad jag har.. Bye!!

5 oktober

Idag har jag typ inte gjort nånting alls.. Jag vaknade vid 10 gick då ner och satte mig vid datorn en stund, sen kom Jonas ner och gick ut med hundarna och dammsugade! :-) vid 12 så gick jag och gjorde köttfärssås och spaghetti så vi åt lunch vid 13.. Och 5 matlådor vart det också!!

Efter lunchen så gick jag upp och la mig en stund för jag hade en sån huvudvärk och va helt slut i kroppen.. Sen vid 15 så for jag till matte och sanna och lämnade av eliaz.. Sen for jag till jobbet där jag är nu fram till klockan 21 ikväll! :-)

Blir och hämta eliaz efter jobbet sen hem och sova då jag ska upp 05.30 i morgon bitti för mera jobb klockan 7.. :-)

Bye!!


4 Oktober!

Idag har man jobbat från 7 - 20.30 som tur gick dagen fort och jag hade en otroligt bra dag på jobbet! ;) Jag trivs som fisken i vattnet.. Allt är så underbart och helt perfekt.. Sen efter jobbet så for jag på teg och hämtade Lilleman för Cornelia hade varit snäll och haft honom för det krockade med mitt och jonas schema.. Sen for vi hem och Eliaz ville göra lite "läxa" så vi gjorde det och friterade lite pommes för magen var hungrig.. :) Sen känner jag också i min kropp att den inte riktigt van att jobba så här mycket och så länge och att det är så intensivt hela tiden, men kan ju ändå lova att jag gillare.. för då kanske jag kan börja somna på kvällarna för jag blir mer aktiverad nu än vad jag vart förut.. :P haha jaa jag vet att det är självförvållat men men.. nää nu ska jag glota på tv med Eliaz en stund tror jag.. Sen sova.. Bye!!!

3 Oktober!

Sitter nu på jobbet och väntar på att klockan ska gå så ska vi åka till stan sen.. Det ska bli trevligt.. :-)

Sen när jag har slutat ska jag skynda mig iväg så jag hinner hämta lilleman.. Sen blir det hem och laga mat.. Tror sonen får bestämma idag! :-)

Ikväll blir det nog en tidig kväll då jag börjat jobba klockan 7 i morgon bitti och så ska jag jobba till 20.30 men det kommer nog gå bara bra.. Så min vecka ser ut så här med jobb:

Måndag. 8-16
Tisdag. 7-20.30
Onsdag. 16-21
Torsdag. 7-15
Fredag. 7-15 & 16-21
Lördag. Ledig
Söndag. 9.45-22..

Som ni ser så finns det inte så mycket ledighet där men det ska nog funka!! :-)

Bye!!


2 Oktober!

Idag har vi varit på Häljegård och kollat när får bli klippt och sen köpte vi lammburgare och dom var super goda så det kan jag rekommendera.. :P Sen gick vi hem och fixade lite här hemma och sen fick jag en ide om att fara på media markt så därifrån for vi med en IMAC haha men dom säger ju att dom ska hålla nu så jag hoppas på de för nu är jag leds på att köpa en ny dator varje år.. :P Sen hem och städa lite och nu har vi precis ätit, jag har även lagt upp bilderna från semestern i sommras. haha bättre sent än aldrig.. ska se om jag orkar slänga upp några på bloggen men kan tyvärr inte lova nånting.. :P haha Nää nu ska jag absolut inte göra nånting men jag tror fan jag inte orkar skriva nå mer.. Byee!!!

RSS 2.0