27 April!

Idag är en trött dag, höll på att försova mig igen idag men det gick bra! :)

Nu ska jag absolut inte göra nånting.. Är ju ensam hemma tills 15:00 idag då jag ska hämta lilleman.. Sen kommer Jonas hem vid 19:00 typ och då far jag bara 1 timme efter för att åka och jobba sista natten..

Jag glömde ta med mig madrassen i går så jag ska göra ett nytt försök idag och se om den hamnar i bilen.. Men jag tror jag glömmer den som jag nu har gjort i 2 veckors tid. :P haha men men..

Eliaz var en trött kille i förrgår då jag skulle åka och jobba han låg i soffan med muffins och sov så sött (bilder kommer) Samma sak i går han somnade i bilen på väg till svärfar och sen hade han sovit hela natten så ungen min börjar få lite sov rutiner. :) Jipppiii!!! :)

Nää nu ska jag ta och äta mig någon frukost och ta fram köttfärs till middagen ikväll! :)



Dom tycker om varandra!! :)


Byee!



26 April!

Idag vart den en liten stressig dag! :P

Råkade försova mig på jobbet i morse så jag vaknade 10 i 8 och slutar 8. :P haha så det vart att stressa sig klar.. ;) hihi

kl 8 kom hon som skulle byta av mig och sen kom Iiia för hon lånade min bil igår för hon orkade inte gå.. :P haha
Sen vart de AF för hela slanten för att göra några tester, hon trodde vi skulle vara klar vid 14:00 tiden men vid 11:30 var vi klar så det kändes skönt. :) Då möte Iiia upp mig och vi for till haga för att möta upp grabbarna grus för vi skulle äta lunch. :P Så jag lämnade bilen där och vi satte oss i Jonas bil. Då får vi på elgiganten för Erik hade nå fel på datorn och sen gick jag och iiia in för att kolla lite och det slutade som det ALLTID gör.. Iiia köpte en ny telefon. :P haha Men men så går det när jag och Iiia är i farten. :P haha

Sen for vi på Droskan och åt lunch och det var super gott jag åt korvstroganoff med ris. :)

Efter det vart det att fara runt överallt på massa affärer för att hitta en startmotor till Eriks skit bil .:P haha  Sen for jag och iiia på expo en sväng och kollade lite och sen hämtade vi Eliaz.

Väl hemma så tog jag fram fläskfilé och marinerade de och så grillade JAG!! :)
(bränt blev det iaf) haha

Nu har jag duschat och känner mig fräsch igen och ska snart åka på jobbet.. :P Andra natten denna vecka! :)

Ha en trevlig kväll!! :)

Byyee!!

25 April!

Det är verkligen ståralde väder idag! :) Vi sitter ute och njuter, det har vi gjort sen 10 i morse helt underbart! :) Jonas ville kratta gräsmattan idag så jag, Cornelia och Eliaz for till stan och köpte de. :)
När vi kom hem så satt vi ute en stund till sen gick jag in och gjorde en sallad som vi ska äta till middag. :) Gjorde även en Äpple och Banan paj. :) Så vi får se hur den smakar.. hehe

Nää orkar inte sitta här nu ska bara slänga upp några bilder istället! :)













Byee!!

24 April igen!

Jonas Ingemar Pettersson!
Du är min , bar min.
Det finns ingen som kan ta dig ifrån mig.
Jag älskar dig mer än allt annat!!
Du är solen på dagen, månen på natten, stjärnorna på himmelen!
Du är den som får mig lycklig, du är den som gör det lätt här i livet.
Det är du som gör det värt att kliva upp på morgonen,
det är du som gör allt ljust när allt ser mörkt ut!!
Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig!
DU&JAG det är äkta!




24 April!

Idag så spv vi till 10, och super skönt var de. :) Så då gick jag och Eliaz och duschade. :) Sen vart det städa bort här hemma lite och sen in till stan för att åka på MAXI före maxi fick Eliaz ett happymeal. :) Sen lämnade vi han i lekhuset och gick in och handlade. Vart massor med mat . :) Sen gick vi in på Din sko och skulle köpa några skor till Eliaz men dom hade inga i Eliaz storlek.. hmm Så då for vi till mariedal för att kolla om dom hade öppet men dom hade stängt idag.. Så då vart det OBS istället och där hittade vi PAX skor åt lilleman så nu har han gympaskor! :)

Sen iväg till Holmsund för att hämta Cornelia som skulle få grillat av oss idag! :)
Väl hemma så började Jonas göra fint på gården och Eliaz gick till grannen och lekte med deras son! :)


Nu har vi ätit grillat med kinamix, vitlöksbröd, majskolvar och sallad! :) Super mumsigt var det!! :)

Ikväll blir det mys kväll.. :)

Kanske lägger upp bilder sen nångång. :P hehe


Byeee!!

23 April!

idag vaknade jag upp 8 på ett jävla humör och kissnödig nanting, så jag gick in gick på toa och åt frukost sen gick jag ut i lillstugan igen och la mig vid datorn och tänkte vila lite men då somnade jag igen och tacka för de.. Sen kom Jonas in och berättade att dom hade fårr upp ganska mycket fisk på nätet så dom skulle äta det till lunch och jag som inte gillat fisk ville så klart inte ha så jag åt nån macka igen! :P hehe sen så frågade ingemar och ingabritt om jag ville följa med till lögdeå på klädbutiken som är där och jag hade ju aldrig varit där så det skulle ju vara intressant. :)

Så efter lunchen for jag, jonas, ingemar och ingabritt dit, Eliaz och Erik var hemma med hundarna. :) Väl där så vart det så mycket större än vad jag trodde det skulle vara och sen så vart det mycket fina kläder där dock tyckte jag dom var dyra.. :P haha men jag gick runt och kollade lite och hittade 1 par byxor 1 tunika och 1 vit linne. Sammanlagt skulle det bli över 1000kr så jag la tillbaka allt för jag är för snål när det gäller kläder till mig själv, men kände mig samtidigt besviken över allt jag inte kunde köpa dom snygga kläderna..  Så jag och Jonas gick över på herrarnas och kollade lite och där hittade vi ett par jeans till jonas för 500kr och dom var faktiskt riktigt snygga.. Så Jonas köpte dom och vi gick och kollade på kläder til Eliaz åt honom hittade vi 2 par byxor, en t-shirt och en vår/sommar jacka och hans saker skulle kosta ca 600kr. :) Så vi gick upp igen till Ingemar och visade han kläderna och då ville han betala de, så då bestämde även jag mig att köpa dom där kläderna jag hade hittat .. Så nu har jag köpt dom absolut dyraste kläderna jag någonsin haft!

Men jag måste ju säga att jag blev nöjd iaf. :) Eliaz märkte direkt när jag hade tagit på mig dom och han vrålar ur sig " Men gud mamma vad du blev fin" så då värmde det i mitt hjärta!! ;)

Det blir inte att vi åker hem i dag utan i morgon. :( Jonas ville vara kvar här så måste väl stå ut i natt till men men det går nog bra. Idag ska vi grilla och äta potatisgratäng och det ser jag väl framemot iaf.. Kanske lyckas övertala honom och åka hem ikväll iaf!! Jag har hemlängtan nu!!!

kanske updt sen nånting.. :)

Ha en super trevlig lördag!!

Byee!!

22 April!

Jaa vad har vi gjort idag? :)

Joo vi vaknade vid 8 i morse och gick då in och åt frukost, det var hårdbröd macka med påskskinka och senap och mjölk. Sen efter det så gick vi ut och städa bort här på tomten som man måste göra när snön försvinner. Efter ett tag så åt vi lunch och det vart kroppkakor med hemkokt lingonsylt och smör. :)
Efter de så gick jag och jonas ut i lillstugan för vi skulle hänga upp några tavlor och så blev det, för vi skruvade ihop sängramen igår kväll. ( vi har sovit på maddrasser på golvet i 2 år). När vi gjorde de så upptäckte vi att ena benet på delen som ska vara i mitten var borta så jonas gjorde ett hemma bygge. :P Så nu har vi en stadig säng.. :)

Sen vart jonas på dåligt humör så han gick ut och då städade jag stugan och den har nog ALDRIG varit så ren och fin som den är nu, riktigt hemtrevlig faktiskt. :) Satt upp lite mer tavlor bäddade sängen och gjorde fint här..

När jag kom ut igen och då satt grabbarna grus och försökte trassla ut fiskenät, Så Eliaz, Erik och Jonas for ut med båten och la ut nät så dom hoppas på många fiskar i morgon och jag hoppas på INGA fiskar i morgon.. BLÄÄÄ!!!

Sen när dom kom tillbaka så vart det middag .. Grillat kött med pommes, beasås och grönsaker !
Efter middagen tog ingemar fram påskägg till oss  "barn" :P Erik och Jonas har fått påskägg i ALLA år och det är ingen skillnad detta år inte.. Men man märkte att det inte var svärmor som hade köpt godiset för det var inte så mycket choklad som det brukar.. :P haha

nuu ligger vi i lillstugan och funderar på att sova.. Man är som ganska sliten efter att ha varit ute hela dagen.. Men skönt och varmt var det.. :)

Laddar upp lite bilder sen när jag kommer hem för denna dator och detta internet är inte snabbast i kommun! :)


BYYEEE!!

21 April!

♥SNART SNART SNART SNART SNART FÅR JAG TRÄFFA MIN ELIAZ IGEN!!

Förstod egentligen inte hur mycket jag saknade honom förrän han ringde i morse när jag var på väg hem från jobbet. Det första han säger är "mamma kan inte du komma nu" .
Jag var seriöst på väg att bara fara dit och skita i att duscha och vänta på Jonas och Erik. Jag vill till Eliaz nu nu nu!! Han ville att jag skulle ta med mig Muffins och Maja men det går ju inte.. :P Eller går gör det ju alltid men sen om vi hittar igen dom innan vi ska åka hem på lördag är ju en annan sak. Så jag sa till Eliaz att dom måste vara hemma så dom inte springer iväg i stugan och det förstod han ju.. :)

Sen hörde jag också i telefonen att Eliaz nästan säger R nu och jag är så stolt! :)
Jag vill ha min prins här nu med mig.. Jag sitter nu framför datorn som ni kanske förstår utan att tvn ens är på. Jag är en tråkig människa nu.. Jag vill bara till honom och pussa honom och krama honom och bli irriterad på honom, jag saknar alla saker som jag egentligen inte skulle göra..

Idag när jag for från jobbet så åkte Cornelia med mig in till stan och hon sa nånting som stämde ganska bra att det var skönt - dåligt att Eliaz har varit borta så länge.. Liksom Eliaz är 4 år och jag har aldrig varit i från honom så här länge det mesta jag har varit i från honom är 2 nätter och så var ändå jag i Tallinn med Therese så då tänkte man ju inte på samma sätt för då gjorde man ju saker hela tiden.. Men nu kommer jag hem till ett hus som är tomt och tyst, sen har jag inga tider eller nånting att passa, ingen middag som måste göras så jag har varit lat och deprimerad i veckan! :(

Jag tycker dom föräldrarna som har separerat och har delad vårdnad och har sitt barn bara varannan vecka eller varannan helg gör det bra, jag skulle ALRIG klara av de, Men som tur är har jag ju inte så, jag är ju tsm med Eliaz pappa och bor med honom.. :)

Nää nu vart det låångt skrivet igen och hela inlägget handlar typ om Eliaz. :)

♥ Willy Eliaz Ingemar Pettersson! ♥



Byyee!!

20 April!

Ikväll blir det sista arbetsdagen för denna vecka för mig iaf! :) hehe
Så i morgon far vi till stugan och då får jag träffa min Liaz igen! Jag har saknat honom sjukt mycket!!
Jag hoppas bara att jag kommer ihåg kameran i morgon så vi kan ta några nya fina bilder! :)

Idag så fick jag ett sms om att mitt posten paket hade kommit så jag for till Röbäck för att hämta det och när jag hade kommit dig och pakerat så kom en FUL volvo 245 körandes upp bredvid mig, så min make kom dit med sin skit bil. :P haha men in och hämtade paket och sen när vi gick ut därifrån frågade han i kassan om inte jonas kunde hämta paketen själv, Ja det kan han göra men jag hade glömt bort att säga till honom att dom skulle komma i dag.. haha (Jonas hade på sig sina arbetskläder)

Sen for vi på max och åt lite mat för varken jag eller Jonas orkade laga mat idag.. Sen hem och den jäveln till man jag har körde om mig med en jävla fart, men han fick igen jag kom inte långt efter innan jag körde om honom .. haha Sen försökte han köra om mig igen så det vart full gas för min del :P Tur var att vi nästan skulle svänga av in på grusvägen så jonas hann inte om mig.. :) Så jag hann före honom hem.. :P hahah

Sen hemma så var det varm som sjutton och solen var framme. :) Så jag och Jonas tog ut hundarn och satte oss på ute altan och satt där en bra stund. :) Sen gick vi in och städa bort lite grann i köket och dammsugade och hängde upp nya somriga gardiner i köket, så det vart fint.. :) Kanske kan ta någon bild sen.. Men jag orkar inte det nu. :P

Nu sitter vi och kollar på en film som inte jag tycker är så himlans bra men Jonas gillar den . Så då kan man ju se på den för hans skull. :)

Nä nu orkar jag inte skriva mera! :)

Ha en super bra kväll och påsk om jag inte skriver något mer i stugan..

Just det ska ladda upp lite bilder från en stund ute idag och vilka blommor som har kommit i rabatten! :)









Byyee!!

19 April igen!

Ska egentligen inte skriva nu, hade bara tänkt ladda upp lite bilder. :P

Men kan ju snabbt skriva att jag va idag och hämtade datorn från verkstan så nu fungerar den igen, sen åt vi laxbollar med ost och makaroner och helt ärligt det smakade inge bra.. Så jag värmde upp nå kottletter istället och åt de. :)

Sen duschade jag med mannen och det händer inte ofta.. :P Nu ligger han och sover sött i soffan stackarn börjar jobba 03:20 i natt! :(

Nu kommer bilderna! :)
Hittade dom här på datorn nu :) Men den översta är från idag!! :)




19 April!

Idag har jag en trött dag, jobbade natt i går och jag somnade inte förrän vid 3 och sen upp klockan 7. Så jag är lite sliten idag! :/

Idag ska jag göra så lite som möjligt på så lååååång tid som möjligt, tror jag även måste gå och lägga mig och sova en stund för det här verkar gå åt fanders, håller på att somna typ hela tiden. Men först ska jag iaf se en unge i minuten! :P

Eliaz har ju som sagt åkt till stugan så jag har absolut ingenting att göra, inga tider att passa och ingen son att mysa med, igår när han for så efter 1½ timme upptäckte jag vad jag egentligen satt och kollade på. Jag satt och kollade på barnprogram för jag är ju så van det när Eliaz kollar på det på morgonen! :)

Men som tur är vet jag ju att Eliaz har det bra med farfar och ingabritt. :) Och sen är det ju bara 2 nätter kvar sen får jag träffa min underbara son igen! :)

Maken vet jag inte när han kommer hem, men det blir nog han som får fixa middagen idag. :P haha jag ids nog inte... Men vi ska bara äta rester så det kommer nog gå bra för honom..

Nää nu ska jag kolla på web tv.. :) Ha en super trevlig dag allesammans..

Mamma saknar dig!!


Byee

16 April!


Idag vaknade jag vid 10 och då hade jag sovit 11 timmar och måste ju säga att det var hur skönt som helst! :) När vi hade vaknat allihopa så upptäckte jag att jonas hade fått ett munsår så det vart att åka på apoteket för att köpa anti till honom. :) Sen var vi förbi bilbolaget också för dom visade nya v60 men det var så mycket folk där så vi orkade inte vara kvar, men Eliaz hittade fikat som var där så han åt 3 bullar och drack vatten med litebubblor sötnosen våran! :)

Sen for vi på OKQ8 för att tanka bilen för första gången sen vi köpte den. :) Så då gick vi in och kollade lite och Jonas fick en ny plånbok och sen köpte vi alla varsin korv som en liten lunch. :)

Väl hemma så ville Jonas städa bilen så nu är min bil ren både utvändigt och invändigt. :) Så då när vi väl var ute så passade jag på att ta en massa kort som jag lägger upp längst ner i inlägget.. :) Efter en stund så gick jag in och kollade vad vi skulle äta och jag hittade ett paket köttfärs så idag var det köttfärslimpa med philadelpia ost och bacon och salami i, sen till vart det svampsås med potatismos och lingon sylt. :) Mycket gott och en väldigt populär måltid här hemma och det är roligt att dom uppskattar min mat! :)

Sen skulle vi ha lite mys med Eliaz somnade 19:50 så då åkte jag in till stan för att köpa lite choklad, sen när jag kom hem så tittade vi på körslaget och synd var det för Team Lisa åkte tyvärr ut..:/

Nu sitter jag och maken och kollar på Ncis fast jag sitter ju egentligen och skriver här.. Har reda sätt dom här avsitten när Jonas var på jobbet. :) hehe..

Sen just det i går fick jag en bra nyhet min chef har fixat bort mitt pass nästa helg på lördag så vi kan åka till stugan på torsdag och vara där fast vi kommer nog åka hem på lördag kväll för det finns ingen dusch som fungerar just nu.. Den sätter vi inte igång för än i maj nångång. :P

Nää nu ska jag ladda upp bilderna om jag har tålamodet! :P hehe

Just det jag har även sytt ett nytt draperi till toan som jag kommer lägga upp också. :) Före och efter bild kommer. :)











Byyee!!

15 April!

Nu har jag helg och det känns underbart! :)

Pratade med Storebror nu och dom ville att någon skulle komma ner och vara med Sanna å Wilma å Maya på sjukhuset så kunde Mattias få jobba lite.
Jag erbjöd mig så vi får se om jag måste plocka bort mina nätter nästa vecka och åka ner till dom. :) Jag skulle verkligen vilja de. :)

När jag kom hem så gick jag ut med hundarna och sen gick jag in i vardagsrummet och skulle kolla på tv så hittade jag min man som av någon konstig anledning ligger i soffan och sover. haha men men han saknade kanske mig så mycket att han inte ville sova i våran säng utan mig. :) hihi..

Idag kommer jag bara ta det lugnt och se om jag får nått packet som jag ska hämta.. :) HOPPAS!! Eller får jag åka på Jonas jobb och leta igenom alla burar som står där för att få mitt paket.. :P haha

Nää nu ska jag nog gå och göra lite ägg och sen äta frukost eller lunch eller vad jag ska kalla de.. :P
Kanske ska väcka min underbara make också..:)

Kanske skriver mer ikväll..

Byyee

14 April!

Idag fyller min storebror 24 år, Grattis till dig älskade storebror! :)

Jag har varit ute idag och skulle ränsa rabatten från ogräs och se när jag hade gjort de så såg jag en liten vit blomma stick upp där och sen en massa små skott över allt. :) Så nu är tametusan våren här!!
UNDERBART!!!

Sen for Jag och Jonas och hämtade Eliaz och köpte 2 pizzor som vi delade på. :) Super gott var de, När vi satt i bilen på väg hem så berättade jag om blomman för Eliaz och han vart helt upp åt för han ville hem fort och se blomman så den inte försvinner. :P

Väl hemma så visade jag Eliaz blomman och han tyckte den var jätte fin och sen luktade han på den och sa "mamma den luktar får" fast jag tror han menade vår. :P haha

Och nu sitter jag och väntar på att jag ska få åka på sista arbetsdagen denna vecka och sen få helg!! :)
helt underbart!! :)

Ska se om jag lyckas ladda upp bilden på blomman.. :)



BYYEE!!

10 April!

Idag blir det nog inte så mycket bloggande, förutom nu.
jag ska ju snart åka på jobbet och jag är nog inte hemma för än vid 23:00 ikväll. Lite surt men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb? :P haha

igår hade vi Tobbe och Nellie här på besök :) Riktigt trevligt.. Dock fick jag en sån fruktasvärt huvudvärk att jag inte var så social och låg mestadels i soffan tills jag somnade. :P

Jag har haft nån konstig känsla i kroppen som om det är nånting som inte står rätt till.
jag tycker det är väldigt obehagligt för jag vet inte vart det kommer ifrån och sen har jag ALDRIG kännt så här förut..

Nää nu ska jag börja göra mig i ordningen för att fara på jobbet, måste ju packa matlådan och allt där till..

Ha en  bra dag!! :)

Byee!!

9 April!

Vart väck halv 10 av min älskade mamma som ringde och berättade att jag hade blivit faster igen! :)
Jag är så STOLT även fast jag inte får se den lilla bebiisen på ett tag, men man får hoppas att dom inte behöver vara på sjukhuset så lääänge och att dom blir förflyttad till uppsala igen så STORASYSTER Wilma får komma och vara med mamma, pappa och lillasyster! :)

Det är ganska häftig för 4år sen fick jag ju Eliaz den 27 mars, och han kom ju lite för tidigt men han var faktiskt beräknad en 9 April så jag tycker det var ganska coolt att Storebror fick sin bebis 2 den 9 April. :P haha men det är nog bara jag som tycker de.. :)

Min man är inte lätt väckt idag, men det kan ju beror på att han är van att sova den här tiden.. Men men han kliver väl upp när han känner för de. Måste gå och göra frukost nu blir nog lite helg frukost med ägg och grejer. :) Ha en super trevlig dag!! :)

Byee!!!


8 April igen!

Det var inte en liten städning det vart STOR städningen av nerdervåningen.. Så nu är jag helt slut tänkte ju först bara dammsuga och plocka bort allting som låg överallt men iställer, så var det ut med ALLA saker i hallen, och ställde upp stolarna i köket och vardagsrumsbordet stod i soffan sen fram med dammsugaren och jag tror faktiskt att jag ALDRIG ha dammsugat så noga som jag gjorde idag. :P Sen tog jag skurhinken och skurade ALLA golv här nere och skurade på toletten gjorde jag också, sen plockade jag bort iköket och såg att spisen inte var så ren så jag stod och skrubbade den i 30min. :P haha sen alla köksluckor och allt där inne praktiskt taget..

Sen åkte vadagsrums mattan i tvättmaskinen på 30 grader och det gick bara fint och tvätta den, fläckarna försvann och nu slipper jag ju köpa en ny matta.. :) haha sen fick jag för mig att byta gardiner i vardagsrummet så jag sprang runt som en tok för att hitta igen dom gardinerna jag vill ha där. :P haha tillslut hittade jag dom och på kuppen så väckte jag jonas. Och han klev gladeligen upp vart hur chockad som helst att han inte var på dåligt humör, så jonas kom ner och vart super glad att det var rent här. :) Sen var han så gullig att han hjälpte mig att he upp gardninerna för jag är inte så lång. :) haha så när jag hade stryckt klart dom så hänge jonas upp dom! Underbara MAN!! :)

Sen for vi in till stan för snusen var slut, så när vi var istan så kände vi oss sugen på MAX så då vart de det till middag idag och det var så klart super gott! :) Sen nu när vi kom hem så ville jonas fixa så jag fick XEON på min bil. :) Så han är nu ute och ska fixa det.. Och jag lovar att jag blir chockad om han kommer in igen och är på bra humör. :P haha

Nää nu ska jag se på nån serie som jag laddat hem kommer inte ihåg vad den heter men .. :P Så ha en super trevlig fredagskväll allihopa! :)

Byyeee!!

8 April!

Idag efter jobbet så for jag hem till Therese som jag inte har umgåtts med på jätte lääänge!! Så det var super trevligt att sitta och prata massa gamla minnen. :) Sen bjöd hon på frukost och sen åkte vi på konsum för Therese behövde lite saker, sen har hon också fått en super söt mage. Bebisen sov dock när jag var där så jag fick inte känna sparkar, men jag var och tog på magen ändå. ;) haha

Sen när jag kom hem så var det varmt som fan inne så jag tog ut hundarna och satte fast dom och öppnade dörren så jag är chockad att dom inte står ute och skäller och det känns underbart. :) Ska bara kolla om det går och stänga hundgården så kan dom ju få vara där inne.. :)

Så nu sitter jag i soffan och hade tänkt städa lite men jag satte mig ner och då var det kört men jag måste nog kliva upp efter detta inlägg och städa, köket ser ut som ett bombnedslag, det är hundhår över allt och Eliaz tror att vardagsrummet är hans lekrum så hans grejer ligger över allt! :P Kan dock inte städa sovrummet uppe för Jonas ligger och snarkar sött där.. :)

Sen berättade Jonas att det hade hänt en olycka på hans jobb och nån hade kört på hans bil så ena lycktan är trasig men bara ytterslite så det var ju tur, docket är att den som gjorde de har inte sagt nånting till nån.. Så Vi vet inte vem som har gjort de.. :(  Man kan ju se det på en positiv sida också, han hade tänkt ta min bil i går men han gjorde inte de så det var ju tur så inte det hade varit den nya bilen som blivit påkörd utan hans SKIIIT 245a.. haha

Nää nu ska jag gå och städa lite.. :)

Byee

7 April

Idag har jag bara tagit det lugnt. :) Suttit vid datorn varit ute med hundarna och bara njutit av tystnaden faktiskt. :)
Vid 16:00 så kom Erik för han har problem med bilen och han tyckte att Jonas skulle laga de, så vi vart 1 extra person vid middagsbordet men det är ju bara trevligt. :)
Nu har jag ångest satt bara för skoj skulle och kollade på bilbolaget sida och såg MIN älskade xc70 låg där..
Gud vad jag saknar den bilen när jag väl såg den igen.. ÅÅÅNGESSTT!!
Nog för allt att jag tycker om min Clio som jag har nu men som miia sa xc70 var jag!! JAG VILL HA TILLBAKA DEN!!
Dom som köper den gör då ett riktigt bra kap för den är typ total renoverad, förutom växellådan som är den som alltis har suttit där, så vill ni ha en volvo xc70 så gå in på http://bilbolaget.com och kolla på min älskling.
Den ligger ute för 89 tusen .. :)  (slänger upp en bild på den)
Nää nu ska jag gå till grannen och hämta pojken det är ju snart natti natti för honom och jobbet för mig och jonas så farfar ska komma hit och ha honom. :)
Byyeee!!!

6 April igen!! :)

Har jag verkligen så lite och göra idag att det nu är 3 gången jag skriver i bloggen. :P haha kanske börjar bli duktig på det här? haha eller inte bara i några dagar sen kommer jag glömma bort att skriva igen tills någon själ påminner mig om de.. ;)

Jag sitter nu på jobbet och ska jobba natt som ni kanske förstår, jag slutar i morgonbitti kl 08:00 så då blir det att åka hem till ett tyst hus för maken kommer sova då och sonen kommer vara hos dagmamman.. :) hehe Innan jag for på jobbet så for jag förbi bästa Iiia och lånade hennes mobilabredband. Men jag tror sjutton den har mest suttit i min dator än i hennes.. :P eller hur gumman? :P haha Och tack vare andré som fixade det åt mig så slipper jag nu ha så himla tråkigt på jobbet så nu kan jag ju sitta vid datorn iaf.. :P kanske inte det snabbaste internet men det fungerar ju iaf.. :)

Fick nu för en stund sen sms av min karl som skrev så gulligt att han Saknade mig och längtade tills i helgen då han får sova med mig.. Och jag håller med honom jag saknar han även fast han är hemma.. Eller det kanske inte han jag saknar det är nog bara närheten av honom när man ligger i sängen och känner att han ligger bredvid mig, visst jag har lilleman när jonas är på jobbet men det är inte riktigt samma sak, Eliaz är överallt och Jonas ligger någolunda stilla.. haha
Men i snitt på 1 vecka så får vi sova med varandra 3 nätter, det kanske inte är nånting att gnälla över me det är faktiskt inte så roligt.. Men jag älskar den mannen överallt på denna jord!! Och jag har ju tur för han älskar mig också! :)

En kompis skrev att man skriver att man är lycklig bara för att intala sig själv?!
Men det är så här att jag skriver att jag är lycklig för att jag är det också..  :)

En annan vän har sagt åt mig att sluta gnälla på allt jag inte har och börja tänka på vad jag har istället. Efter att hon sa de så tänkte jag efter.  Jag har en man som älskar mig, en son som avgudar mig, ett hus, en ny bil och ett jobb.. Ska jag egentligen gnälla över mitt liv? Nää det tror jag inte. Men när man har det man vill ha så vill man alltid ha mer är det inte så man brukar säga?!

Nää men ursch vad jag sitter och tom skriver. och det är ingen sammanhang i nått jag skriver.. haha skärpning Jenny!! :)

Nää nu ska jag kolla på NCIS på datorn.. :)

Byyee!!

6 April!

Vid lunch idag så for jag och Eliaz till MC donalds och sen tänkte vi gå på maxi men vi orkade inte springa runt där för vi skulle bara ha några grejer så vi satte oss i bilen och körde till ica på teg istället, mycket bättre när man bara ska små handla.. :) Eliaz var en ängel hela tiden och hur snäll som helst, så det måste ha hänt nånting med honom när han var på 4års kontrollen jag är helt säker på de, eller så kanske det har hänt nånting med mig och jonas och vi är mycket lugnare.. :)

När vi kom hem så tog vi ut hundarna och va ute en låååång stund och det var super skönt, det är ju så otroligt vackert väder ute och snart kan man plantera blommor ute och göra sommar fint och det känns underbart.. :)

Sen idag fick jag också höra att min kära bror kanske blir pappa igen idag, dom ligger nu på förlossningen dock är dom bara i vecka 32 men det går ju bra iaf.. :) Så nu väntar man med spänning för att se hur det ska gå. Dom hade försökt stoppa värkarna men det hade inte gått så nu är det bara att vänta och se om det stoppas upp av sig själv eller om det kommer en till Pedersen idag! :) Jag väntar med spänning, då ska jag planera in att jag ska ta med mig mamma nån helg och åka ner till dom.. :) Kostar ju inte så mkt nu med min lillrääääser.. haha

Nee nu ska jag gå och börja med maten, maken brukar vara super hungrig när han kliver upp..

Jobb ikväll ser om jag tar med mig datorn och kanske får låna underbara iiias mobila bredband.. :) hoppas kan jag ju.. ;)


Byeee

Saknaden!

Catarina Tegman Pettersson!!
Saknaden efter dig är oändlig.
Varje gång Eliaz gör nånting roligt så vill jag ringa dig och berätta de,
men det kan jag inte för du finns inte mera..
Jag tänker på dig varje dag flera gånger per dag.
Jonas pratar mycket om dig och tycker att det är så mycket som är annolunda när du inte finns mera.
Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden tills du var här igen, jag vill att du ska finnas jag vill att du ska vara min bästa vänn igen.. Jag kan bara säga
JAG ÄLSKAR DIG OCH DET KOMMER JAG ALLTID GÖRA!!
MIN ÄLSKADE SVÄRMOR, MIN BÄSTA VÄNN.
DU ÄR OCH VAR MIN STÖTTE PELARE HÄR I LIVET
UTAN DIG HADE JAG INTE STÅTT DÄR JAG STÅR IDAG!

Så det ända jag egentligen hade velat säga var TACK!



5 April igen!

Sen i morse jag skrev har det bara varit en otroligt lugn dag och jag mår fortfarande bra så i morgon blir det jobb och det känns underbart!! :)

Annars så har Jonas varit duktig och tränat våran lillskit Quattro som dock inte är så liten längre så nu ligger han och sover sött i bädden för han vart nog helt slut.. :) Idag till middag åt vi korvstroganoff med ris och det var faktiskt mumsigt känns skönt att äta nånting och sen får behålla de  :) hehe

Kommer lägga upp några bilder på Quattro som är tagna i går.. :)

Nää nu ska jag ladda upp dom sen lägga Eliaz och sen titta på NCIS! :)





Byyeee!!

5 April!

Eliaz fick sova med mig i natt för Jonas jobba, och jag har kommit fram till en sak och det är att det går inte att sova i samma säng som Eliaz och det spelar ingen roll hur stor sängen är, han är överallt hela tiden så man har vaknat varje timme för att han har antigen haft foten i ryggen på en eller att han har legat på en eller jaa nånting annat. han är som en virrvelvind i sängen om man säger som så. Inte alls trevligt..

På morgonen är Eliaz däremot super mysigt, då ligger han och strycker en på ryggen och bara myser!! :)
Det är helt underbart som helst.. Så från och med nu ska Eliaz sova i sin säng hela natten och sen på morgonen får han självklart komma och mysa en stund innan man ska kliva upp.. För inte bara att han rör sig han snarkar som en hel karl också.. haha

Idag är det ju super fint väder ute och som tur är så känner jag mig bättre nu men vem vet så kan det vända tillbaka ganska fort för jag kände mig bättre i går morse också och sen vart det samma sak igen.. :/ Men nu hoppas jag att jag kan åka och jobba i morgon. :) Är lite less på att vara hemma.. :) Så det blir nog jobb i morgon iaf. :)

När maken kom hem i morse så la han sig bredvid mig och höll om mig och jag måste ju säga att det var super mysigt. :) Saknar han när han inte är hemma på nätterna! :)

nää kanske ska gå och göra någon frukost och sluta sitta och tom skriva.. Stackars er som läste detta, det var ju inte ens intressant.. haha

God morgon!!!

:)


4 April!

Idag har Eliaz varit på 4 års kontroll och ha var super duktig och hade super bra hörsel och syn.. :)
Sen vart det fika på nisses och det var gott även fast jag inte fick behålla de. :( Jag tycker inte om magsjuka! (Ja jag for med Eliaz till läkaren för vi hade tid idag)
Sen skyndade vi oss hem för jag mådde skit. Väl hemma så somnade jag och sov till 16:40 så nu undrar jag om jag kommer få sova nånting i natt.. Det tror jag ändå för jag mår fortfarande skit...

Jag mår iaf lite bättre nu men det är inte helt okej, jag hoppas att jag mår bra i morgon så jag kan fara och jobba på onsdag natt.. Är lite less på att vara hemma men vad gör man.. Går ju inte riktigt att råför att man är sjuk.. :(

Jonas är då på jobbet nu iaf och jag känner mig ensam jag bad att han skulle ringa till jobbet och säga att han måste vara hemma för vård av sjuk fru.. men han skrattade bara åt mig och påstod inte att det fanns nånting sånt.. haha men jaa jag är lite barnslig när jag är sjuk, jag vill inte vara ensam då.  haha

Jonas var annars idag jätte gullig och dammsög nedervåningen och pockade bort han lagade även middag makaroner och köttbullar med brunsås det var smarrigt.. :) Dock fick jag inte behålla det heller men jag måste ju äta nånting.. Nu sitter jag för mig själv i vårat mörka vardagsrum och kollar på film, vet inte riktigt vad det är för skit men nåskit är det iaf.. :P

Nää nu ska jag kolla klart på filmen och se om jag kan sussa efteråt..

Ha en super bra kväll allesammans..

BYEEE!!!

3 April!

Ursch och fy och blää, jag har fått magsjuka så jag springer på toaletten praktiskt taget 2 -3 gånger i timmen.. Jag vill inte ha magsjuka jag mår skit!!!!

Annars innan magsjukan bröt ut så var vi på umeåker loppisen och fyndade en popcorn maskin.. så nu har vi en sån också. :) hehe Eliaz ville att vi skulle prova den så fort vi kom hem så det gjorde vi och Eliaz tyckte det var goda popcorn. :)

Sen vi kom hem så har jag nästan bara legat i soffan i foster ställning för det gör så jävla ont i magen och det är inte alls kul.. Magsjuka borde vara förbjuden!!

Ikväll ska vi bara ligga i soffan och kolla på en massa filmer.. Och min man är så gullig som tar hand om mig när jag är dålig.. och han blir inte irriterad att jag gnäller hela tiden.. Men det är kanske därför att han lovade i kyrkan och ta hand om mig kan man väl säga.. Så nu ska jag bara vänta och se hur länge det tar innan både Jonas och Eliaz har fått magsjukan!! :/ Men får Eliaz magsjuka så får Jonas vara hemma och VABA för att jag måste tänka på dom på mitt jobb och inte lägga allt ansvar på dom också.. Sen tror jag Jonas skulle tycka att det skulle ha varit skönt med att få vara hemma några dagar.. :)

Nää nu ska jag se om jag kan lägga upp nån bild på popcorn maskinen.. :)



Byee!!

RSS 2.0