Kväll

Ont i halsen.
Har sovit sen 15:30 till 22:30 så jag kommer nog inte kunna sova än på ett tag..:(

Nee nu ska jag mysa med min man..

Bye

God morgon.

Nu så bär det av till jobbet.
Eliaz ska fotograferas idag åhh han kommer bli så fin. Mamma&pappas älskling. =)

Kommer väl hem vid 15:00.

Ha en bra dag.

Bye

ZzZzZzZzZ

GOD NATT ALLESAMMANS NU SKA JAG LÄGGA MIG OCH SOVA! =)




Trött!

Jag är tydligen vaken nu men det känns inte som det. Det känns som om jag fortfarande sover.
Jonas ville göra nånting idag men jag är helt tom på ideer. eller han tycker inte om mina ideer. jag tyckte vi kunde städa förrådet eller att han kunde hänga upp ute belysningen som ska sitta på altan..:P Men det gillade inte han. haha
Jag vet inte riktigt vad jag ska ge för ide då men han hittar väl på nånting själv tillslut. :P

Nee nu orkar jag inte skriva mera just nu för jag är fortfarande tom i huvudet. hehe

Updt sen förmodlligen.

Bye


Stackare!

Vilka pantande killar det finns!
Alltså bara 1 fråga är killar uppfödd till att vara sexberoende och vara otrogen mot sin fru/ respektive?
Speciellt när ens fru eller tjej är höggravid med deras barn?! (detta har ingenting med mitt liv att göra)

Jag hade en kille som skrev till mig och frågade en massa konstiga saker och tills sist frågade jag tillbaka när det handlade om otrohet och frågade han om han hade varit otrogen och i såfall när? Puckot hade varit otrogen mot sin fru när hon var hög gravid med hans barn för att dom inte hade nått bra sexliv just då?! men alltså bara 1 fråga hade ni nångång när ni var gravid nått bra sexliv när ni var höggravid i 8 månaden?! det hade då inte jag. jag hade mest ont och gnällde hela tiden! Hade jonas varit otrogen mot mig då då hade jag seriöst kastrerat han..
hur låååågt sjunker karlar egentligen?!?!?!

Sen nu kommer vi till rubriken stackare..
Det är faktiskt min man som det är synd om just nu. han är en haltalotta..:(
Han var på jobbet och sen skulle han baka trucken han stod på ut från lastbilen och det är ganska trångt där och han såg inte buren som stod bakom honom så han backade rakt in i buren och fick ett kross sår som dom sa nere på vårdcentralen. Han fick ett djupt jävla sår vid hälen och han var bara någon mm i från att ha kappat av hälsenan.
Så han hoppar på kryckor mesta dels av tiden annars så haltar han omkring här hemma och håller på att bli galen.. den mannen kan verkligen inte sitta stil. han städar och han diskar även fast han har ont och även fast jag har sagt åt honom att han inte behöver göra nånting här hemma nu utan att han ska ta det lugnt så såret inte spricker upp utan så det läcker fint och att han kan åka tillbaka på jobbet någon gång. Men nee han lyssnar inte utan han tycker det är bättre att hoppa runt och ha ont på morgonen och kvällen och äter värktabletter. Så nu skiter jag fullständigt i att jag har ont i knät nu är det faktiskt jonas tur att få gnälla om att han har ont.

Sen idag så skulle jag vara duktig att plocka bort massa grejer från datarummet och så och då stod jonas högtalare där inne så jag skulle stoppa ner dom i en påse för vi ska ge de till jonas mamma och pappa när jag skulle göra de så tog jag tag i en sak på högtalaren som visade sig vara löst men jag han lyfta upp den en bra bit innan den låsnade och for rakt ner över tårna mina. Så jag kunde inte röra mina tår på halva dagen och nu har jag inte bara ont i knät utan i tårna också och det är fan på samma ben också så den jävla turen fick man också.
Så jag har helt ärligt kommit på att jag ska sluta försöka vara duktig för jag gör bara illa mig själv!!!

Nee nu ska jag gå och krypa ner i sängen med min älskling som redan ligger och snarkar så sött.

Hoppas ni hade en trevlig läs stund med mina bravader och min ilska. hehe och föressten skulle som vara roligt att få någon kommentar lite då och då. =)

Got natt (som eliaz säger)

Bye

Tisdag!

idag vaknade jag halv 2 haha jag somnade inte för än vid 06:00 i morse så nu känns det som om jag har druckit i 15år och jag är bakis som fan nu men jag har helt ärligt inte druckit 1droppe alkohol.

ikväll till middag blir det då kycklinggryta med ris. gott gott.
Nu sitter jag och Eliaz och tittar på hajar som hajar. vi väntar även på Sara!!

Så nu ska vi ha en mys kväll och bara titta på notebook och gråta. hehe

Bye.

Jag älskar dig så fruktasvärt mkt skulle göra allt för dig och jag tackar dig för att du finns i mitt liv och för att du är mitt svin!  =)

Ovanligt!

Vill ni veta nåonting som är jätte ovanligt i mitt liv?
Jonas är på jobbet, Eliaz sover och jag sitter här och pillar navel. haha
Jaa i dag har det inte hänt så mkt. Jag och Eliaz var ute på en lång promenad och sen gick vi hem till svärmor och svärfar och åt middag. Eller Eliaz åt och inte jag. Alla tror helt seriöst att jag har slutat äta. Men jag kan säga att det har jag inte. jag äter väldigt väldigt lite bara. Men jag äter ju i allafal.

I morgon ska jag ringa till röntgen och kolla om dom har fått min remiss från holmsund. Dom är tyvärr inte så snabb här nere på vårdcentralen. :( men men så jag kan ju ringa dit och kolla och säga att jag kan ta ett återbud om dom får de. jag bor ju som sagt inte så jätte långt bort det tar typ ca 1 timme från att dom ringer till jag kan vara där. Jag måste ju åka buss har inte gjort klart körkortet än. Men snart så kan jag köra min egen bil när jag vill och vart jag vill! Det kommer bli en helt annan frihet. Då kanske jag slipper sitta hemma precis hela tiden och kanske känna mig mindre beroende av Jonas att han ska köra mig vart jag än ska! Men jag har ju så klart gumman min som brukar komma om jag måste göra några ärenden. Du är söt du Sara att du ställer upp så mkt för mig.

Men du verkar som ha försvunnit lite nu men jag vet inte. Vi har våra perioder att umgås. Men du är verkligen en vän som jag vet att jag kommer ha hela mitt liv!!!!

Kan inte förstå hur jag bara kan sitta här och bara tom skriva men det är ganska skönt. Men jag kan ju tänka för er stackare som läser detta att det inte alls är riktigt roligt att läsa men men.

Annars så sitter jag och tittar på Scrubs nu. det är ganska humorisktisk men inte så underhållande. hoppas det börjar nånting annat bra snart. Nee nu ska jag sluta tom skriva sen ska jag skriva nånting vettig sen när jag kommer på nånting.

Bye


Varför?!?

Jaa i dag är det fars dag och vi har varit hos Jonas morfar och gett honom ett inramat kort på Han och Eliaz som vart taget föra julen. Laddar upp bilden som han fick sen i slutet av inlägget.

Efter det så for vi hem till svärmor och svärfar och åt frostknöl. Det är ju hur gått som helst ju =)
Sen fick Jonas Och ingemar ett kuver var av Erik full med lotter. Dom vann 130kr tillsammans och det är ju mkt mindre än vad dom där kuveren kostade tillsammans så Egentligen varför finns de farsdag, morsdag, och barnensdag? Det är ju bara till för affären för att dom ska tjäna pengar?!?

Jag tycker alla dagar ska vara farsdag, morsdag och barnensdag för man måste väl varje dag visa att man älskar sina föräldrar och sina barn eller är jag helt ute och cyklar nu?!?

Sen i helgen så hade min mamma tagit Eliaz i går så vi passade på att göra om lite på toan och det vart mkt mkt mkt större där inne. jonas vill ju att hans mamma ska kunna komma in här på jul och vara här utan att hon ska behöva fara hem hela tiden för att kunna gå på toa. Så vi kommer göra dörren bredare nu innan jul så då kommer det bli toppen.. Ni som inte vet så sitter Jonas mamma i rullstol och vi har för trång dörr för att hon ska kunna komma in dit. =( Senare på kvällen så skjusade Jonas hans mamma och Pappa till kajutan för dom skulle äta god middag. Det tycker jag verkligen att dom förtjänade. Sen hämtade Jonas dom och körde hem dom och efter de så kom han hem och la oss i soffan och kollade på film. Kan ju bara säga att det var nog de mysigaste vi har haft på länge.. =)

Sen efter de vart det sängen för att sova men jag kunde inte sova så jag låg och pratade sönder Jonas och han ville verkligen sova men det kunde inte jag. Jonas tycker det är så typiskt mig att börja prata när han vill sova för det gör jag alltid. :P hehe men sån är jag och jag kan inte sluta. haha

Nu är Eliaz vaken han kan tydligen inte sova han har så växt värk i sin små ben. eller små och små är dom inte längre.

Just de min mamma har åkt bil med mig för första gången och jag tror hon hade en nära döden upplevelse enligt sig själv. Hon är så åk rädd att hon knappt kan åka med någon annan. haha min mamma är allt söt hon.

Och sen hoppas jag verkligen att min bror och sanna och lilla wilma kommer hit på jul. Jag saknar dom verkligen jätte mkt och skulle behöva få vara med dom ett tag!! Snälla kom hit!!!


Fredag

Idag är lillen hemma med mig, det är mysigt.
Han är inte sjuk eller nånting utan jag ville bara umgås med honom.
Så nu ligger vi i soffan och kollar på bortspolad och funderar på vad vi ska göra ikväll.. hmm
Nån som har någon ide?

Vad ska man äta till middag ikväll?!
Vad ska man göra ikväll?!

Snälla hjälp mig!!

Nu ska jag mysa med Eliaz och sen ska jag försöka plocka bort lite här.

Puss

Tråkigt!

oavsett om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med ditt första minne du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen logg/blogg. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig..

Nu!

Nu har jag städat lite och sen har jag också tagit kort på soffan som kommer upp här längst ner! =)

Jag har också tagit kort på sovrummet för nu ska ingenting köpas dit in för vi har köpt sängbord till sängen så den är klar nu =) hehe..

Sen är jag nu hemma i 1 vecka för jag har SÅÅÅ jävla ont i knät så jag kan som inte göra någonting i flera timmar för då värker det som satan. Jag har provat allt knäskydd, värktabletter och jaa allt så jag gick till läkaren i går och han beställde en rönken till mig (tror inte det stavas så men men) :P

Just det jag hade snö på min skitiga bil i morse när jag klev ut genom dörren! =)

Nee nu ska jag försöka ladda upp bilderna..:) hehe


Tisdag!

Vi har köpt en ny soffa och jag är sååååååå nöjd!!!!! =)

Sen har vi fått nya grannar också. Lotta som gifte sig på tv. hehe


Jag vet helt seriöst inte vad jag ska skriva om..
Jag har i allafal ont i knät och i ryggen som satan!!!!
Ska till läkaren i morgon och kolla upp de.

Nee nu ska jag göra nån nytta här hemma och kanske städa lite.. (om jag orkar) HAHA

Puss

RSS 2.0