30 September igen!

Efter att Jonas hade fått sova 20 min så var det upp igen, vi skulle fara och äta lunch och sen åka med Iiias bil på skroten! Så det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg, åt först lunch på frasses och sen till Holmsund.. Vi for och väckte Jonas arbetskollega och sen for vi till svärfar för att se om bilen starta och om alla däcken gick runt..

Höger bakdäck var inte med så Jonas gick och hämtade en kofot och började slå och försökte få däcket i rullning.. Till sist gick det.. Då for vi ner på Statoil och hyrde deras biltrailer.. Sen tillbaka till svärfar och upp med bilen och sen till skroten på teg och lämnade bilen..

Sen åkte vi och lämnade Iiia i stan och sen hem och hämta tobbes soffa som stod i vårat garage som skulle kastas.. Sen tillbaka till stan och återvinningen och kastade soffan..

Sen for vi till Holmsund och lämnade Jonas kollega och sen till svärfar igen för vi skulle få ta lite mat från frysen.. Sen vart det maxi och handlade det som behövdes i månaden.. Sen hem och gjorde tacos..

Så nu är vi mätt i magen och ligger i soffan typ sten död!!

Jag har inte sovit nånting idag och Jonas har enbart sovit 20 min..

Nu ska vi se på film och sen sova!!


Bye!!


30 September

Min man är tröttare än vad jag är..


Natten!

Ja nu är det vara 2 timmar och 50 min kvar innan jag får åka hem och lägga mig i min säng!! Kan ju tala om att det behövs.. Är som lite halvt som halvt trött. Haha Jaa vad gör man annars då när det är så lugnt och skönt på jobbet.. Joo man verkar skriva på bloggen..

Linnea du glömde skicka sms om att du hade kommit fram till gbg och att du lever.. Haha men vi båda är ju som vi vart vi glömmer saker..

Kom också på att vi ska åka på kalas på lördag för fasters stora skit har ju fyllt 2 år!! Hon är en stor tjej ny!!

Ser nu att det även är nanny på tv och det programmet tror jag inte jag har sett på några år.. Haha

Nää nu lägger jag upp en bild på hur jag ser ut kl 4 på natten!!

Hoppas iaf att ni andra har det mysigt i natt också!! ;-)

Sen fick jag även veta idag av mina älskade arbetskollegor att om man har för lite sex så får man huvudvärk!!

Bye!!


29 September!

Nu snart är det dags snart för jobb igen.. :-) men i morgon klockan 7 så tar jag helg tills på måndag klockan 8.. Ska bli skönt att få umgås med maken min då vi typ har gått om varandra hela veckan! :-)

Så i helgen blir det nog bara lugnt och skönt hemma och fixa och dona lite.. Förmodligen städa för det har det inte blivit på ett tag nu!

Sen efter jag hade duschat ikväll fick jag en liten kille som ville mysa!! (bild kommer) så det var ju super mysigt..

Sen har jag också kommit fram till att jag gillar blogg appen mycket den gör det så mycket lättare att uppdatera!! Så nu sitter jag på parkeringen vid jobbet och väntar på att klockan ska bli 20.20.. :-) Nää jag hoppas alla andra därute som läser min blogg att dom får en mysig natt!!

Och till mina arbetskollegor som är på after work!! Ät och drick lite för mig också!!!

Bye!!


28 september igen!

Ja nu sitter man på jobbet som jag iofs har gjort sen 15 idag! Va på lunch med Iiia och eliaz på kontoret och åt tacos och det var riktigt gått!!

Vet ej hur denna natt ska gå är redan trött men men jag klarar mig nu har köpt med mig mycket frukt och cola!!

Saknar min man gör jag också!!

Bye!!


28 September!

Idag är det en ny dag med nya tag, vaknade nyss iaf och ska väl försöka ta mig in i duschen.. Sen blir det att åka till kontoret och få äta lite tacos! Mums!! Sen blir det jobb från 15 till 07.05 på torsdag!! :-) men det kommer nog bara gå bra.. Lär ju skriva massa skit i bloggen!! Haha

Nää nu blir det duschen!!

Updt senare..


27 september!

Jag har varit helt totalt värdelös att updt bloggen men det är för att internet inte har fungerat som det ska. Men min älskade Nea berättade att appen till bloggen äntligen har kommit till Iphonen så nu kan jag skriva när jag vill..

Sen idag kom Zaltiz hem för hans matte ska åka hem till Arjeplog i en vecka då lillkillen kan ju inte vara ensam så länge.. Så nu springer stumpen och Zaltiz runt och river huset!! Haha

Jag orkar dock inte skriva då mycket just nu! Men men nu blir det natti natti för mig!! Sov gott!!


Bye!!


RSS 2.0