30 Mars!

Idag ringde min telefon 07:38 alltså ca 22min innan mitt pass skulle sluta och jag skulle få åka hem. Men då var det kris och bemaningen och dom berättade att det hade fått in en sjukanmälan och att dom skulle försöka få ut någon som kom och byte av mig. Så jag fick panik för att svärfar hade Eliaz och jag skulle hämta honom 8 för att Ingemar skulle åka och jobba. Så jag ringde mamma men hon skulle på nå möte så hon kunde inte, och sen så ringde jag min älskade vän Iiia och hon är ju en ängel som ställer upp så Eliaz fick åka dit. Dom sa först till mig att jag skulle få sluta 10 och åka hem då. Men när klockan vart över 10 så hade jag inte fått veta nånting. Sen vid halv 11 så ringde telefonen igen och då fick jag veta att chefen hade tagit bort mitt natt pass och jag skulle jobba till 16.. Men då ringde en annan kollega och jag förklarade läget och hon var en ängel som kom och byte av mig 13:00 så då fick jag åka hem efter bara 16 timmar på jobbet. Så jag kände mig lite sliten kan jag lova..

Efter jobbet åkte jag så klart till Iiia och André för att hämta Eliaz och då hade hon köttfärssås och pasta klart åt mig! Helt underbara vänner har man!! :)

Sen hem och hemma hade min underbara man plockat bort och dammsugat och gjort det fint här så vi kunde sätta oss och kolla på NCIS Los Angeles  :) Eliaz sov när vi kom hem så jag funderar var Iiia egentligen gjort med min son. :P haha han var sten död fram tills 16 när vi skulle äta.. :) Min man fixade maten idag och det blev kroppkakor med smör och sylt.. Riktigt gott.. :)

Nuu ska jag kolla på mera NCIS!! :) 

God kväll på er alla!! :)

Byee!!

29 Mars!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jonas födelsedag hurrahurrahurra!!

Jag är en totalt värdelös fru, har pratat med Jonas flera gånger idag och sen nu för ca 10 min sen kom jag på att han fyllde år så då fick jag lov att ringa han igen.. :P Fast det jobbiga är att jag har måndag idag och inte tisdag så jag trodde han fyllde år i morgon. :P haha men men nu är det då fixat iaf.. jag har ju sagt grattis nu och han har ju redan fått sin födelsedags present så då är det ju lugnt. :P

Jag har nu jobbat första natten för denna vecka och nu är det bara 2 nätter kvar och sen helg igen! :) hehe

idag ska jag inte göra ett jävla skit hade jag tänkt.. :P Sitter iaf och kolla på NCIS LA nu som vi har här hemma. :) Riktigt bra faktiskt precis som Den andra NCIS också, ;)

Nää nu ska jag lägga mig och vila innan mina pojkar kommer hem! :)




Byee!!!

27 Mars!

Grattis på din dag min underbara unge!! :)

Jag har lite svårt att vid den här tiden för 4 år sen låg jag på förlossningen och mitt vatten precis gick!
Och kolla nu .. Jag har en 4åring som är en pain in the but men ändå det bästa jag vet! :)

Idag har vi haft kalas för Eliaz och han fick :
Dvd till bilen
Bio presentkort
Leksaksbilar
Leksaks djur
Overall
Pengar
Filmer
Riddarutrustning
Hörlurar
Sockar
Byxor
Tröja
Pärlplattor
m.m

Han fick som mycket saker vissa skulle kalla honom bortskämd jag skulle säga omtyckt eller kanske storfamilj.. :P haha

Jag är helt slut så jag orkar faktiskt inte skriva så mkt nu..





BYEE!!!


17 Mars!

Jag ska få en ny bil av min underbara make!! :)

Det är en liten räääääser alltså en renault clio - 11 så den är sprillans ny.. :) visst jag byter bort xcn men den är så dyr i drift.. så jag ville ha en billigare bil och jag fick välja bil själv så det vart en renult 4 hjul å 1 bult. :P haha Det är också en diesel så den drar mkt mkt mkt mkt mindre än xcn. :)

Idag kommer jag jobba min sista dag denna vecka sen är jag ledig tills på måndag kväll.. Det känns underbart!! :) haha

orkar egentligen inte skriva nu...


Byee!!

13 Mars!

I går så var Eliaz och sov hos Erik och Eva! :) Så precis när vi skulle lämna honom så ringde pappa och frågade om vi kunde vara chaufför åt han och anna för dom skulle på hotell vännäs och visst det kunde vi.. :) Innan vi skulle åka hem tänkte vi att vi kunde ju åka på max och äta och det var en jävla köö!! Precis när det var våran tur att beställa ringde pappa och sa åt oss att vi kunde ju åka dit och äta tacos i stället och det lät så mkt godare. :) haha Så vi lämnade kön och sen gick vi till bilen för att åka förbi hem och gå ut med hundarna, och då tyckte anna att jag skulle ta med mig partyblåsan för vi skulle dricka SPRIT! :P haha så medans jonas gick ut med hundarna så försökte jag göra mig fin.. Jaa det gick ju som det gick.. :P haha

Sen hem till pappa och åt middag drack lite xider och nå lakrits shotar.. dom var faktiskt god.. :)
typ vid 21 tiden så for vi in till vännäs för att gå på vännäs hotell så klart. :P haha väl där inne så ser jag typ bara 45 + så vart lite nervös att det skulle bli en tråkig kväll.. haha men det vart det inte det var faktiskt mkt trevligt!! :)

Tyckte dock synd om min plast mamma anna som halkade till och slog sig i knät..:/:( Men pappa sa att det var lite bättre idag för henne..

Idag har vi varit hurtig och bakat bullar, skottat altan uppe, målat taket uppe, tömt kattlådan, dammsugat, plockat bort.. jaa typ allt. :P haha så nu sitter jag här en stund och tar det lugnt för jag kan lova att det är inte roligt att skotta bort all snö som har kommit på alltan.. det är fan tyngre än vad jag trodde. :P haha

Nää nu ska jag springa och kolla maten som står på spisen.. ha en super trevlig kväll alla!!


BYEE!!!!

10 Mars!

Det var meningen att Linnea skulle komma hit i helgen men det kom förhinder.. Så då bestämde vi att jag och Eliaz skulle åka dit.. Men nu vet jag inte hur det blir för Eliaz gnäller på att de gör ont när han kissar och han är som röd på förhuden och sen "skvätter" han..  Så jag ringde 1177 och dom sa åt mig att ta kontakt med vårdcentralen så det gjorde jag och vi fick en tid idag 14:45.. Så jag hoppas att det inte är nånting så kan ju jag och Eliaz åka ner till Linnea ändå. Men har han infektionen så kan han få jätte hög feber tydligen så då får vi nog vara hemma.. :( Men det är tur att det kommer fler helger!! :)

Nu sitter jag här och Eliaz sitter och kollar på tv. :) Jonas han ligger och sover för han har ont i hela kroppen!! Stackarn kör färjan i veckan och han påstår att det är jobbigt.. :P haha

Om vi inta far till norrtälje så kanske vi kan hyra hem nån film och sen godis och bara vara hemma och ta det lugnt .. :)

Jag vill fara jag vill jag vill!!!!

Nää jag kan skriva mer sen när jag varit på vårdcentralen så ser vi ju hur det blir.. :)

Byee!!!

9 Mars!

Maken är duktig som dammsugar!! :) Snart blir det att hämta lilleman och sen ikväll blire jobb igen fast det är sista natten denna vecka sen är jag ledig tills tisdags kväll! :) Jag får lååååååång helg och det är ju positivt för min Bejbiie kommer i morgon och jag är så lycklig över de!!!! :)

I lördags var jag på cover club med Cornelia, och Elin och vi var helt nykter.. :) Hade faktiskt super trevligt förutom att jag kände mig bakis dagen efter ändå. :P haha 

Eliaz har börjat kissa i sängen igen så han får nog kanske prova sova med blöja några nätter nu bara för att se om han kan hålla tät..

Till middag idag blir det spaghetti och köttfärsås så det ska bli mumsigt!! :) haha

Nu orkar jag inte skriva mer....


BYE!!!

4 mars!

Det känns helt underbart att jag vet att jag kan gå och sova i min säng ikväll med min man och sen i morgon behöver jag inte väcka av en väckar klocka kl 08:00 för att åka till jobbet.. Men dock måste jag ställa klockan för man ska ju på dop i morgon! :) hehe

Nu idag har jag, Jonas och Eliaz varit i stan och varit på godishuset och köpt godis och snus. :) 
Sen var vi på MC Donalds och åt och sen skulle lilleman åka och sova hos mormor.. Så efter det for jag och Jonas på biltema och köpte en ny dusch skit kommer inte i håg nu vad det heter.. men det är de där munstycket.. :P haha och sen köpte vi en födelsedags present till Eliaz. :) Så då har vi ju köpt en iaf..
Sen for vi på Willys och handlade lite mat som behövdes hit hem.. :)

När vi kom hem så plockade jonas upp all hundskit som låg på gården och kan ju inte säga att det var lite iaf.. Sen efter det så gick vi in och packade upp allt vi hade handlat och sen satte vi oss i tv-rummet och kollade på film.. :) Nu sitter vi och kollar på NCIS säsong 7.. :) Så det känns skönt...

Ska försöka ta några bilder i helgen så jag kan ladda in nånting.. :)

Nää nu ska jag lägga mig i sked med jonas och kolla på NCIS!! :)


Byee!!!!

3 Mars!

Jag skrev ett inlägg i går men då fick datorn krupp...

Grattis Mormor på födelsedagen!!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, jobbade 16 timmar i går så det var lite slitsamt, men men det är extra pengar i plånboken..

Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte alls vad jag ska skriva nu idag... haha men men..

Skriver kanske mer sen..



Bye

RSS 2.0