16 Februari!

Det var meningen att jag skulle jobba natt i natt också men min älskade son har fått magsjuka och kräks så jag måste som vara hemma med honom för maken jobbar ju också natt! Dock var det personer som inte vart så nöjd på mig för att jag måste vara hemma med min son!!
Men jag har ju som inget val så det är ju bara att ta skiten och hoppas på att det blir bättre.. :)

Nu ska jag se på film med min älskade son!! :)


Skriver kanske mer sen...


Bye!! :)

15 Februari!

Ikväll ska jag på börja min arbetsvecka och jobba tills på fredag morgon sen har jag en ledig helg!! Det är min enda lediga helg denna månad så jag ska njuta för jag får vara med mina pojkar hela helgen!! Då ska vi bara mysa och kanske hitta på nånting roligt som att åka och bada eller leos kanske..

Idag ska jag åka in till stan och Eliaz ska vara hos sin mormor ett tag för jag har lite saker att fixa..
Det ska bli spännande.. hehe eller hur gumman?! :P haha

Just nu sitter jag bara här och tittar på tv och spelar lite på datorn.. Är dock väldigt ensamt när jonas ligger och sover, Eliaz är hos dagmamman och jaa det är inte så mkt rörelse här.. :P haha

Nee nu ska jag gå och äta någon frunch typ.. :P haha

liten? stor? mittemellan?

Byyee!!!



14 Februari!

Idag är det alla <3 - dag och jag har haft en underbar dag men dock inte med min make utan men min Iiia och det har varit helt underbart..

Först for vi på arbetsförmedligen och lämnade in papper för jag ska få några pengar. :P Sen gick vi på max och åt lunch sen for vi till willys och köpte dasspapper för det var nästan slut här hemma.. Sen fick jag något ill att vi skulle åka på expo och kolla lite och jag fick med mig hem ljuva hem.. med mig hem och ett draperi.. (bilderna kommer i slutet) Sen for vi på media markt och kollade och därifrån gick jag med en extern hårdisk, nån ljud kabel och en ny telefon till min man.. :) (Jonas visste inte att jag köpte den) Sen for vi och hämtade Eliaz och sen åkte vi hem, när jag kom hem så gick jag till Jonas och så sa jag att jag hade köpt en liten alla <3 dags present och sen ger jag honom en kartong och han stod och vände och vred på den och frågade vad det var för nånting och jag sa vad ser det ut som?!? Så han vart chockad över sin prestent.. :P Men han tror det var för hans skull att jag köpte den men det var faktiskt för min.. Jag var alltid så orolig när han åkte iväg med lastbilen och att han hade en toutch telefon och sen skulle han sms i lastbilen och det gillade jag inte.. :/ så nu känner jag mig mer säker!! :)

Sen hemma så lagade Iiia mat och det vart faktiskt mkt godare än vad jag trodde det skulle bli!! :)

Så tack underbara Iiia för denna dag den var otroligt värt mkt!!

Just det min underbara make hade städat här hemma när jag kom hem!! :)






Jag är nöjd med hur de blev!! :) dom 2 första bilderna är hallen.. :)
sen dom 2 nedersta är köket men det kanske ni ser.. :)


Bye!!!

10 Februari!

Snart väntas den sista nattens jobb denna vecka.. :) Så i morgon natt får jag sova bredvid min make igen! :) Har inte gjort sen söndag - måndags natt :) Idag var Eliaz hos dagmamman själv och hon sa att han var så duktig när han var där utan mamma eller pappa.. han blir ju som en annan unge när han har mamma och pappa med sig.. :) Så nu börjar han dagmamman så han har nånting att göra på veckodagarna. :) Och det är bara pojkar där.. så han lär ju trivas bara bra.. och sen slipper han vara hemma hela tiden..

Sen vid 1 så for vi och hämtade Eliaz och for på supermarket på teg för vi hade helt slut på mjölk här hemma..  Och brödet hade vovvarna ätit upp så det behövdes också köpas... :) Så nu blir det inge mer affär för än nästa vecka.. :)

idag ska vi äta fiskbullar och potatis och det ska väl bli så där, men Eliaz ville ha de så då får han de.. :)

Nee nu ska jag lägga mig och vila lite..

Bye!!!

8 Februari!

Jag vet att jag nu i några dagar har varit dålig på att updt bloggen, men tänkte nu ska lite.:)
Jaa vad har hänt?! typ inget?! :P haha nee men jag jobbade i söndags och sen så i går så var vi på elgiganten och kollade efter en ny telefon till mig och det var en HTC en sån där flächig mobil, har ingen aning hur man stavar det andra men.. Det är en populär telefon i dagens läge.. Så nu sitter jag och väntar på en segpropp som ska hjälpa mig så jag fattar nånting av telefonen. :P haha men hon verkar aldrig komma! :)
Jaa i natt jobbade jag och det blir det nu idag också. mitt schema ser ut så här i veckan
Måndag - Torsdag 21:00 - 08:00 Sen Söndag 09:45 - 22:00
Så jag har en liten dryg vecka men nästa vecka blir det bättre. :P hehe
Nee nu ska jag fortsätta och tönta mig framför datorn. :P haha
Bye!!

4 Februari!

Idag klev vi upp vi 11 och det var skönt att få sova ut en dag! :)
Vi klev upp och bara tog det lugnt en stund tills jag kom fram till att jag skulle på expo och på Ö&B för att slösa massa pengar, Jonas ville följa med för att kolla vad jag spenderade pengarna på men han fick stanna hemma för han skulle fara till jobbet vid 15:30 så jag ville inte ha med honom för då skulle jag bara behöva stressa hela tiden, så det vart bara jag och Eliaz som for. :)

Vi for in till stan så vi var där vid 13:00 så gick vi omkring på expo och kollade men jag köpte som bara smörknivar och ljus. :P haha så det var inte så farligt på expo, sen efter expo så for jag och Eliaz på mias och skulle äta och jag kan ju säga som så här, Eliaz är 4 år men han äter som han vore 14!! Han åt en 45grams hamburgare, pommfrites och chickennuggets + att han smakade av min kyckligburgare!
Sen for vi på Ö&B och där köpte vi en fibermopp, en ny vaxduk till köksbordet, pärplattor som liknade en nallebjörn och en noshörning, sen tuggumin vart det också. Sen for vi till mamma och var där en stund för det var längesedan jag träffade min mamma! :) Sen for vi hem!

Väl hemma så satte sig jag och Eliaz och byggde pärlplattor och hade allmänt mysigt bara mor och son. Det gillar vi verkligen!! :) Nu sitter jag här och gör absolut ingenting... :P haha

Snart blir det att lägga sig i soffan och halv dööö...

Hoppas ni får en trevlig helg och haft en bra dag!!

Bye!!

3 Februari igen!

Jag trodde jag skulle få vara hemma idag och ta det lugnt men inte de, jonas han skulle byta lampa till blikernsen på västra sidan och sen så ropar han på mig att jag ska komma dit och när jag väl står där så bryter jonas sönder lamphållaren och lampan far ner i blinkersglaset!! :/ Så jag gick in ringde mekonomen verkstaden och kollade om dom kunde fixa de men dom skulle ha behövt beställa hem en lamphållare och det skulle kosta ca 1000kr att få det fixat..:/

Så efter en stund klickade det till för mig att volvo kanske ha någon inne?! Så jag ringde dit och dom hade 1 kvar!! Så lycklig jag blev men tänkte bara när jag satt i bilen på väg dit att pengarna kommer ju flyga iväg!! Sen väl där fick jag först vänta i 50 min innan nån kom och kunde hjälpa mig men jag är så glad att dom tog sig tid för mig!! :) Sen in med bilen och killen stod och funderade hur f*n han skulle få ur lampan ur glaset, han trodde först att han skulle ha blivit tvungen att ta lös hela lycktan för att den skulle komma ut, sen så provade han med en magnet grej för att se om nånting på/runt lampan var magnetiskt och jaa riktigt sagt det fanns det så han stod där och fiskade en stund tills sist fick han ut lampan! :) Jag blev super glad att det inte tog sån lång tid.. :) Sen gick han och hämtade en lamhållaren och en lampa och sätter dit den igen! :) och när jag skulle betala så sket jag nästan i vad det skulle kosta för att dom var så snäll och tog in mig så fort dom hade några minuter över! :) Gick till kassan och så 180kr skulle jag betala för både lamphållaren och arbetet! :) Tror ni jag vart chockad?! :P Men lycklig kan jag ju säga! :)

Sen när jag kom hem så ville jonas byta alla lampor runt om så det skulle vara gjort och jag nervös som fan stod och kollade på när han skulle göra de, men det slutade med att fram lampan på höger sida fick jag byta för att jag skulle slippa en tur till in till volvo. :) Så jag är nu super stolt över mig själv att jag har bytt en lampa på bilen!! :) hehe

Sen när vi gick in så tvingade jag jonas att hänga upp gardiner i datarummet och han var ju inte nöjd att han skulle behöva göra de men han visste att jag hade gjort det själv annars och sen varit jätte sur!! :P (jag hade skruvat upp dom för hand, jonas har en skruvdragare) Jag vågar inte andvända skruvdragaren ni som undrar. :P hehe

Sen for jonas på jobbet och jag lagade mat! :)
Det vart baconsås med band spaghetti. :) mums var det!! :)

Slänger upp lite bilder nu! :)





Bye!!

3 Februari!

Nu är veckans sista natt avklarad, så nu är men ledig tills på söndag kl: 09:45 och det känns skönt!! Är en väldigt bra vecka att börja sitt schema med! :) hihi

Sen har jag fått veta av en väldigt nära och en väldigt gammal vän ska få en bebis och jag är så glad för det, eller jag vart helt jävla överlycklig! :) Så då är det en till i våran "vän" skara som vi hade 2003 - 2005 som ska få barn och det är helt underbart!! :)

Idag ska jag städa lite och försöka säga lite fint till min man att hjälpa mig att hänga upp gardinerna i datarummet. :P För då är det rummet också nästan klart står bara ca 4 kartonger där inne som är halv fulla som behöver tömmas som man ska försöka fixa idag! :)

Sen måste jag faktiskt bara skriva att "alla" inte för jag vet om det är alla som tror det men iaf att dom tror att jag inte kommer bo i det här huset så läänge för jag är tydligen väldigt lik min mamma när det gäller att flytta. :P Men jag ska bara skriva så här!

Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv trivts så bra på ett ställe som jag gör här, jag kan åka hem och bara känna av lugnet.. Och ändå är det inte helt som vanligt på landet utan det är ändå lite liv och rörelse men tanke på att vi bor bredvid en konferansanläggning. :) Så det är roligt när man ser bilar, bussar och lastbilar som kommer körandes på den smala vägen som jag har döpt om till "dödesväg":P och det är enbart bara för 2st på pettersson sidan redan har hunnit köra av den. :P haha

Nee undra om jag ska ta och gå och väcka Eliaz nu så han somnar någongång ikväll och sen ska jag väcka jonas också! :) Känner mig lite ensam så här nu på morgonen! ;) hihi

Ha en trevlig dag ska ta några bilder sen om jag lyckas övertala jonas att hänga upp gardinerna. :P

Bye!

2 Februari

Igår kväll när jag kom till jobbet så fick Iiia låna min bil för hon skulle hämta mig på morgonen  och följde med mig hem André följde också med. :) Väl hemma så gick jag upp och väckte Eliaz och han var på ett strålande humör så han fick gå ner och kolla på barnprogram för att vakna till innan vi skulle åka till stan för lunch med jobbet som var mycket trevligt. :) Innan vi for hoppade jag in i duschen och jag kan faktiskt inte förstå hur en dusch kan göra att man känner sig så mkt piggare/gladare/fräschare. helt underbart var det!! :)

Väl inne i stan så gick vi på gubbdagis och köpte en ny mobil laddare till telefonen som jag har fått låna av sara för att min display på min telefon vill inte riktigt fungera..:) Så hon hade en telefon men ingen laddare så det är ju mkt billigare att köpa en ny laddare än en ny telefon. :) Sen hittade jag jätte gulliga lampor som jag ville ha i datarummet och sen i rummet när man kommer upp för trappen (bilder kommer längst ner). Sen för att Eliaz var så snäll på stan så fick han köpa en film och det vart nicke nyfiken men elefant. Han har något iiilll på elefanter.. :) Han säger att han har varit i afrika och varit med sina elefanter, men sen kom en jägare och sköt dom så nu har han bara 1 baby elefant kvar. :P haha gull ungen min!!

Nu ikväll kommer svärfar hit för att jag ska jobba natt i natt också och sen är jag ledig tills på söndag då jag har ett extra pass. :)

Till middag så bjuder jag idag på rödspätta med potatis och exotiskdressing. :) Vi har kommit fram till här i familjen att vi ska äta fisk 1 gång i veckan för det ska ju tydligen vara nyttigt. :P haha

Så med andra ord har jag haft en underbar dag idag!! :) Tack alla som har varit inblandad idenna dag!! :)

Lamporna kostade 49kr/st på clas ohlsons. :)



Bye


1 Februari!

Idag börjar mitt schema på riktigt så nu ska jag jobba varje vecka! :)
Så i natt är min första natt enligt schema så denna vecka jobbar jag tisdag, onsdag och sen har jag tagit ett extra pass på söndag!! :) Måste ju få in lite pengar nu så vi kan fara ner till alla i södra sverige och hälsa på. :) Saknar verkligen alla där nere!!


Sen nu ringde också volvo personskador upp mig och berättade att dom skulle betala ut 3200kr till mig för jag har gjort illa mig i bilolyckan så jag är glad. ;)

Sen har underbara Linnea haft lite och görs så hon har gjort om min blogg. :P och det kanske var på tiden då jag har haft samma i 2år nu?! minns inte riktigt men nånting sånt är det iaf. :) hehe

Nu idag ska jag bara ta det lugnt och pilla navel och inte göra nånting alls fram till jobbet, laga någon mat kan jag inte heller för vi har tydligen inte el så det räcker till spisen, så på övervåningen har vi ingen ström i någon av sovrummen så jag fattar absolut inte vad det är för fel, men Jonas ska prata med grannen och se vad han tror det är så jag kanske kan laga mat någon dag denna vecka så annars blir det att leva på mackor, och nudelsoppa men jag tror vi bara har 1packet kvar så ja får fara efter jobbet i morgon och köpa mera och kanske några micro portioner så man har nånting att äta här hemma iaf. :)

Nee nu ska jag lägga mig och kolla på OC för ovanlighetens skull!!

Jag saknar min BEJBIIIEE & Liiite Johan också då. ;P





BYE

RSS 2.0