Lycka!!!

I morgon far vi till broder med familj! =)
Ska bli så mysigt saknar er så mkt!
Sen lördag blir det dop så ska lilla Wilma döpas.
Söndag blir det ikea i uppsala och sen blir det hemfärd..:P
Hoppas bara vi har vädret på våran sida..

Nee sova nu så jag orkar köra bil i morgon bitti..

Bye!! =)

Insnöad.

Kan fortfarande inte fatta de... sitter och väntar på att telefonen ska ringa så jag får höra din röst igen. Det är nog egentligen allt jag vill, att jag bara ska få höra dig säga hejdå!
Jag saknar dig, känns konstigt att gå hem till Ingemar när inte du är där. Det är så tomt, men huset har fortfarande så mkt kärlek där! Och det är du som har skapat det för mig. Jag kommer vara evigt tacksam för att du har gjort för mig och allt du har gjort för Eliaz, han saknar dig också även fast han inte riktigt kan säga det rakt ut så pratar han om dig hela tiden!

Nee nu ska jag gå ut med hunden om jag hittar ut härifrån dvs..:P hehe

Älskade Catarina!

Jag önskar bara att allt hade varit som förut, jag önskar att du fortfarande skulle vara den trygga personen i mitt liv.
Jag önskar att du skulle finnas här med mig nu. Jag vill bara att du ska komma tillbaka!

Catarina Tegman Pettersson Jag älskar dig, du var som en mamma för mig. Du tog hand om mig när jag behövde någon som mest, du fanns alltid där. Spelade ingen roll om det var råd jag ville ha eller bara prata eller en axel att gråta på så fanns du alltid där. DU tog alltig min sida. Du är min största förebild, jag vill också bli lika snäll och omtänksam som du var. Jag vet att du har det bättre nu och inte lider och du får äntligen vara med din mamma igen.
Lova mig att ni tar hand om varandra och ni tar hand om Diva också. Jag vet att hon är glad att se dig.
Jag vet att du är glad nu och slipper rullstolen och jag vet att ni vakar över oss och kommer alltid skydda oss.
Jag älskar dig så oerhört mkt kan inte beskriva med ord hur mkt du betyder för mig. Vill bara säga TACK FÖR ALLT!

R.I.P
1955-05-21 - 2010-01-26
Catarina Tegman Pettersson

Sov gott!
Jag kommer aldrig glömma dig!
Jag älskar dig!

Sova?!?!?!

NU BLIR DET SJUTTON ATT STÄNGA ÖGONEN OCH SOVA EN STUND INNAN JAG SKA KLIVA UPP KL 08:00. SKA JU HINNA LÄMNA ELIAZ OCH SEN FARA TILL FRISÖREN OCH SEN SKA JAG IN TILL STAN OCH TRÄFFA GULLRUMPAN MIIIA! =)

GOTNATT! ;)


Ssssch!

Det är tyst här och ändå har lill hjärtat vaknat. :P
Jaa nu vet jag det var någolunda länge sedan jag skrev i bloggen.
Men jag kan ju göra en liten uppdatering som har hänt.

Jag har umgåts mkt med Miia och Rasmus och det har varit super mysigt.
Har ju saknat de..:P

Eliaz och Rasmus har badat tillsammans och jag har jätte fina bilder på kameran men det är ju där de..:P hehe
Ska ta och lägga in dom sen  =)
Jag tror till och med Miia vill att dom ska komma ut på bloggen det är ju ändå våra små änglar. Fast dom inte är så små längre..:P hehe

Jaa sen nu i helgen var jag, Sara, Jonas och Erik ute på droskan och åt för jag och jonas har varit gifta i 2 år den 26 januari.. Så mysigt vart det.. var egentligen meningen att det svärmor och svärfar skulle följa med men som sagt svärmor har blivit så dålig så det är nog inte långt borta för henne nu..:(
Ledsent men sant tyvärr!!!

Sen på kvällen i lördags så for jag och Sara in till stan en sväng för att kolla läget bara.. vi träffade mamma och det var ju trevligt..:P

Just det sen har Eliaz varit sjuk och även jag och Eliaz bara gnällde hela tiden att han hade ont i högra sidan om magen så vi for till akuten för att kolla läget.. och som tur var hade han bara problem med tarmarna och sen hade han ett dumt virus i kroppen som inte riktigt ville ge med sig så det var bara för han att vara hemma hela veckan!

Jag har slutat tro, Jag har slutat hoppas. Det kommer aldrig hända. Det är nog bara inte meningen! =(

Annars så har jag sökt jobb som en tok för jag behöver verkligen mig ett jobb.. visst jag har ett nu men i hur många dagar till?! Veckor?! månader?! naa jag tror inte de..

Nee men nu ska jag försöka få lillen att somna igen..

Bye

Jag har inte tur ibland!

Ibland har jag absolut inte tur..
Jonas tog min bil till jobbet idag och jag som är ett klant arsel hade glömt min mobil i bilen så jag har ingen bil eller mobil så jag känner mig ganska naken..:P hehe

Jonas jobbar för ovanligehetens skull och jag sitter här och undrar om det finns nånting roligt att göra..
Men dock finns ju de ingenting att göra förutom att nörda vid tvn och datorn..
Jag måste tusan hitta mig en hobby typ måla eller nånting.

Annars idag har jag tvättat och våran torktumlare har lagt av så det var mkt tvätt som hänger här runt omkring.:P
Hoppas det är torrt i morgon så det slipper se ut som en tvättstuga över allt här..:P

Nee nu ska jag göra nånting underhållande..:P hehe

Bye

Work, Work!

Ja nu är jag på jobbet och jobbar natt. Lite jobbigt är det men hoppas på att få sova någon timme i morgon när Eliaz är hos dagmamman. =)

Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta, jag saknar när man öppnar ytterdörren och du kom springandes i mot mig och hoppade upp och pussades. Jag saknar dig så det gör ont!
Varför ska alla i min omgivning försvinna?! Alla jag älskar så jävla mkt?! Jag vill att allt ska bli som förr jag vill ha tillbaka min vovve och jag vill ha tillbaka min svärmor som hon var när jag träffade jonas. Jag vill verkligen de jag vill!

Bye

Ledsen dag!

Idag har inte varit en bra dag, vi var och avlivade våran älskade Diva. Och nu alla som ska fråga varför kommer jag skriva det i stället så slipper ni fråga.

Diva kom till oss för drygt 3år sen och var hur gullig och snäll som helst. Men nu på senaste tid har hon börjat nedvärdera Eliaz genom att kissa och bajsa i hans rum när han ligger och sover. Sen nu bara den senaste månaden hade hon börjat bli agressiv och började attackera små barn och andra hundar när man var ute med henne. Hon till och med bet jonas över handen och markerade mot Eliaz huvud, så det gick helt enkelt inte att ha kvar henne och skulle vi omplacera henne så hade hon ju ändå träffat barn och djur så det hade ju inte funkat då heller.

Så när jag var ledsen idag så fick jag för mig att göra nånting så jag for och köpte målar färg med Eliaz och sen for vi hem och började sandpappara till jag kom på att jonas fick ju en slipmaskin i julklapp.. haha det är tur man kommer ihåg saker och ting..:P sen efter det vart det middag. Erik kom sen så nu är alla pojkarna klippta och efter Erik hade gått hem så vart det målning, så nu har vi målat andra varvet och hoppas bara på att allting vart täckt nu..:P kommer he upp bilder i morgon förmodligen =)

Nu ska jag se en helt värdelös film med mannen i mitt liv..

Bye



Sov gott älskade Diva vi ses i himelen!
Vi kommer aldrig glömma dig, Du har en speciell plats i våra hjärtan!
R.I.P 2006-03-28 - 2010-01-13

Vi älskar dig GUMMAN!

Jag vet!

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva här.
Men vårat internet gick ut i slutet på december för vi tänkte andvända fibret vi har i huset men det skulle bli så j*vla dyrt så då sket vi i de och gick tillbala till Telia igen. Men det skulle ta till den 18 innan vi får det. Så nu har jag fått låna pappas och Annas mobila bredband. Dom är så gullig dom..=)

Ihelgen har det varit lugnt, Jag har umgåts med mia och rasmus riktigt roligt var så länge sedan sen sist. Jonas har mekat med sin bil och det är väl egentligen inget ovanligt men han har då gjort ett jäkla bra jobb, bilen börjar bli riktigt fin =) hehe.

Så nu sitter jag är som vanligt när jag väl har internet..:P hehe
Mysa med mannen i mitt liv, han är för ovanligehetrs skull hemma på kvällen!

Jobb i morgon och sen blir det att ta det lugnt. =)

Bye

Ovanligt?!

Jag jobbar och jag har inget internet hemma men nu är jag ju här och då finns det ju internet. Så det är ju skönt..:P
Sen idag har vi varit och provkört en bil och det gick ju som det gick..:P hehe inte så van manuell nu när jag bara har kört automat. haha och sen har jag kommit fram till att jag inte ska ha nånting annat än AWD på min bil.. var nästan äckligt att köra framhjulsdriven nu när man är så van med fyrhjulsdriven.

Så i morgon bitti slutar jag 08:00 och börjar igen kl 13:00 så sömn kommer jag inte att få för jag måste in till stan en snabbis och fara förbi Saras jobb och hämta DVDn vi skulle få låna av henne..:P SÖTSARA! =)

Nee göra nån nytta nu eller föresten finns inget att göra nu när hon ligger och sover..:P haha

Bye

Fullast vinner?!

Kan inte riktigt instämma på de..
Svärfar full, svärmor arg och jag klandrar henne inte.
Jonas lycklig han har fått sladda ute.. Och kåt är han också... haha

Min svärfar är typ det roligaste jag satt och skärde upp rökt ost som ser ut som en korv och då vräker min svärfar ut sig : Kan du inte hantera korven.. HAHAH

Nee men kort och gott så här mitt i natten så var det en såndär nyår, jag nykter och kör..
Men i morgon då jävlar vill jag festa så är det bara och min man har ingenting att säga till om. :P haha

Nee nu ska jag fösöka sova om det blir tyst här nångång, lillen är fortfarande vaken och han vill hem och sova sitt rum, men man kan ju inte lämna en som är rullstolsbunden och en som är full hemma själv det skulle nog vara som att lämna små barn hemma som inte kan ta hand om sig själv..:P haha




Bye

RSS 2.0