15 Juni!

Nu är det inte länge kvar tills vi ska åka till Tallin och Göteborg det ska bli super mysigt, men jag undrar om nu Linnea skulle följa med för det ska då inte mamma och dom göra.. :/ hmm eller om det bara blir jag, jonas, Eliaz & Erik vem vet.. Spelar ju inte så stor roll hur många som följer det som betyder nånting är att jag får ha med mig mina pojkar!!! :)

Snart ska jag åka på jobbet också första arbetspasset på 1 månad och sen jobbar jag 5 dagar se går jag på semester i 3 veckor.. haha det kan man ju kalla toppen iaf!! :)

Nää undra om jag ska göra ordning här hemma lite innan jag åker på jobbet!! :)

Byyee!!!

13 Juni!

Jaa nu vet jag att det var evigheter sen jag skrev, men jag har helt enkelt inte haft orken till att göra de.. :/
Men nu känner jag mig bättre och piggare och saknar mitt jobb och mina arbetskompisar!!  :)


Sen i går kväll när jag kom hem efter bilbingot så sa Jonas att Maja hade legat i en och samma låda hela dagen så jag åt middag och sen kl 20 så gick jag upp till henne och satt där med henne när stackarn hade värkar.. Sen ungefär vid 21 så föddes första bäääbisen och bara 20 min sen kom en till och sen 10 min efter det kom 1 till.. Sen gick det en bra stund så då bestämde jag och Jonas oss för att gå ner och kolla lite tv..

kl 02:00 så gick vi upp igen och skulle lägga oss och sova och då kom nr 4 ut.. :) Maja hon skrek till tror det gjorde ont, när dom andra 3 föddes så sa hon inte ett pip men med fjärde fick man höra henne tydligt. :)

Så nu har vi 4 underbart söta kattungar där upp som myser med deras mamma! :)

1 har redan fått ett hem men 3 st till vill ha.. Tror det är 1 hona och 2 hanar som är kvar.. En honan är tigad !! :)


Byee!!

RSS 2.0