29 Mars

Grattis min älskling på 22årsdagen! =) Snart blir det jobb..:) 16-22.30..:) Bye

25 Mars!

Hejsan allesammans! =)
Igår när vi var på stan så köpte jag ett nagel kit för att göra gele naglar själv..:P
Så jag satt i går i över 2 timmar och gjorde dom..:P måste ju faktiskt säga att jag är nöjd över dom för att det var första gången jag gjorde såna..:) Sen på kvällen kom Cornelia hit och ville också ha naglar så vi gjorde på henne med dom kanske är dom finaste men jag är nöjd att det är jag som gjort dom..
Sen vart det en tripp till stan efter 00 och åt mat på max för vi har ju som en tradition att varje löning far vi in och äter och på vägen hem var det en röd bli som låg och trodde jag var civilar. (vi tror då att han trodde de.) Så när vi körde förbi så va det nån i bilen som moonade, och inga namn nämnda eller hur tjejer?
Jävligt roligt hade vi i allafall..:P haha värt att göra om någon gång..
Idag for jag och tjejerna på den nya sko affären på ersboda och kollade och jag hittade ett par jätte fina skor.. Kan ju inte annat säga än att jag var riktigt nöjd, sen vart det expo och då gjorde jag en god gärning det var en "tant" som tappade plånboken så jag tog upp den och sprang efter och frågade vems det var och då fick hon tillbaka den och glad vart hon kan jag ju lova..:) Sen vart det media markt också någon där i mellan och köpte Eliaz födelsedags present och han ska få en ny dvd för hans ät trasig.. Stackarn.. som inte kan se en film innan han ska sova..
Sen vart det ner på stan och sprang runt där och hittade en massa saker..:P Jonas är nog lite galen på mig att pengarna flödade.. haha
Sen for vi på volvo och kollade lite bilar och sen fick vi låna en volvo xc60 - 10 den var hur skön som helst att köra..:P Så vi tog en sväng hem till holmsund för jag ville jonas skulle se vad vi hade fått låna..:P Sen så for vi ner på posten och hämtade mitt paket som var min efterlängtade telefon så jag är extra nöjd i dag!!
For tillbaka till volvo och lämnade tillbaka bilen och sen vart det maxi..:)
Gick på Din sko också och sen gick jag in på MC och köpte med mig lite mat hem, så vi slapp göra mat när vi kom hem.
I morgon är det jobb på riktigt det är inte inskolning utan jobb så det ska bli spännande..:) Se om jag har nått minne från inskolningen men det tror jag nog jag har..:P hehe
kommer lägga upp bilder sen på det jag köpt så den som är intresserad får se sen =)
Bye

24 Mars!

Min Bejbiie är på besökt!!! =) Jag lycklig!!!

Såå idag for vi till stan och shoppade lite..:P hehe..

För mig vart det
2 Diadem
1 kit för att göra naglar hemma för Linnea ska göra dom på mig..:)
Sen vart det en subway macka också och så hade vi det allmänt trevligt..:)

Sen vart det också 2 likadana belocker som det står miracles på..:)

Och sen i morgon ska vi på stan igen och då ska jag köpa ett 3 steg som Linnea rekomenderade så huden ska bli finare..:) hehe sen kommer det säkert bli lite smink och sånt också och förhoppningsvis ett par nya skor också..:) Mina sulor på skorna har lossna..:( jag som älskade dom där skorna, och sen var jag in på affären jag köpte dom på och då fanns dom inte..:( Jag´som ville ha likadana.. ÅHHH!!!!

Sen blir det middag hos svärfar sen..:) hehe

Nee titta på oso  nu med Eliaz , Linnea och Jonas..:)

Bye

22 Mars

Idag är jag slut körd. haha
Vaknade vid 9 och sen så satt jag i soffan med Eliaz och Cornelia så åt vi frukost och sen for vi och lämnade lillen och hem igen, kom sen på att internet killen skulle komma idag och det såg förjävligt ut så jag sa att Cornelia att jag måste hem och dammsuga. Och då fick cornelia något ill och började STOR STÄDA vardagsrummet för det luktade hund skit där inne för den "fina" hunden mamma lånade hem till mig skit i soffan 2 gånger, så lukten kom inte för än lite senare och vi höll på spy varje gång vi satt i soffan och skulle se tv.. Så internet killen kom mitt i storstädningen. :P Vart hela huset i slut ändan som vart städat.

Så vi tog bort alla överdrag från soffan och då såg jag att man bara kunde KEMTVÄTTA dom så jag ringde tvättmästaren i familjen och frågade om jag kunde tvätta dom på fin tvätt hemma i stället men han sa att jag inte skulle göra de, 2sek efter så ringer min man och han säger att det går bra bara man her dit lite tvätt medel och inge sköljmedel. Så jag lyssnade på han jag är gift med och tvättar dom.

Sen for jag och Cornelia och lämnade tillbaka lite saker till hemtjänsten som svärmor hade haft. Och sen träffade vi Therese och åt lunch på HP.. Det vart en kyckling pasta till mig =).  Sen hem igen och fortsatte städa och då var Jonas hemma också..:) Sen 15:45 så begav jag mig till jobbet och det sista jag bad jonas var att han skulle gå och hämta överdragen som skulle vara på soffan och he på dom så jag skulle få komma hem till mitt hem och lägga mig i soffan och mysa med mig själv med en bra film..:P Men så när jag klev in i huset så fanns det varken kuddar i soffan och överdragen hängde fortfarande i bastun. Så jag gick och hämtade dom och tänkte jag kan ju fixa det själv då när jag ändå har en man som är en jaa nämner inte ordet, han är billig idag kan jag lova!!! Så jag satte mig direkt när jag kom hem och började med kuddarna och det tog BARA 45min, jävla så arg jag va...

Så nu ligger jag i min ny tvättade soffa och kollar på New moon och dreglar..:P haha
Ska sparka min man på smalbenet när han kliver upp för han börjar jobba 03:00 i natt..

Nee nu ska jag skörda min farm och se klart filmen! :P

Just det jag hade det underbart på jobbet också :)

Och i morgon kommer min bejbiie!!!! Men när kommer du <3? :P

Hoppas också alla andra har haft en underbar dag!
Måste gå och ta in mattorna som jag hängde ut på vädring som jag trodde jonas skulle ta in!!

VARFÖR HAR MAN EN KARL?!?!??!?!?!?!?

Bye

21 Mars!

Jävla DATA jävel!! 3 gången gillt nu?!

Jag skriver en text och sen när jag trycker på spara och puplicera så försvinner den! jag blir galen!!!!!!

Men i går kväll var en trevlig kväll, jag var ute med min tjej Cornelia och vi for på mc fest i robban och det var super trevligt, dock inte värt 100kr att komma in.:/ men men..

Träffade också SötSebbe och hans fjälla Pernilla super trevligt.:P vart även en tur med bilen lite offroad..:P haha kul var det..

Så idag blir det en super lugn kväll men middag lax blir det...:) super trevligt.. Sen har dom faktiskt hunnit måla taket också i omrenoveringen hos ingemar..

Nej nu ska jag ta och se luftslottet som sprängdes..:)

Bye

20 Mars!

Idag har jag varit på Leos lekland med Eliaz, Cornelia och hennes lillebror Adam och det var super trevligt..:) Kan ju lova att det är som ett gympass när man är med Eliaz där, om man alltså ska hålla efter honom hela tiden. Han är ju liten och smidig och jag är ju stor och klumpig haha. Sen så var jag förbi svärfar och kolla hur det gick för dom och hallen är ju mkt större när man inte har så mkt grejer där så så kommer det vara när vi väl flyttar dit. alltså inte så mkt grejer i hallen! Så det kommer bli underbart när vi får det större jag längtar som tusan!! Om jag skulle få bestämma skulle vi flytta dit nu i morgon typ..:P haha men det går ju ikket för Ingemar ville renovera först och byta golv och tapeter innan vi skulle ta över huset, visst det är jätte snällt. Men jag är ju så otålig..:( haha Sen när vi kom hem så for jag och Cornelia på konsum och köpte grejer till tacos. :P Det var super gott i allafall =). Sen badade jag med Eliz i badkarlet. Det var helt underbart! :) Så jag och Eliaz har haft en hel dag med bara massa kul och mys, och nu sitter vi hela familjen och kolla på HJÄLP JAG ÄR EN FISK! :P hehe ganska rolig film ändå..:P Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om nån vill vara med mig annars så är jag hemma med min familj :) Det är ju ändå underbart! :) Ha en trevlig kväll allihopa. Bye

19 Mars!

Idag har jag varit på jobbet och det har varit helt underbart, jag trivs! :) Så nu är jag trött och slut, Så nu sitter jag och mannen i mitt liv i soffan utan vårat bus troll. Han ville sova hos farfar och det måste ju lillen få göra när farfar inte jobbar så. Som det ser ut så kommer vi gå och lägga oss tidigt ikväll för jag har bestämt att vi ska hjälpa svärfar att tapetsera om i hallen :) Så i morgon om ni har tur kommer det komma upp bilder på omrenoveringen i huset som vi ska köpa.=) hehe Nee nu ska jag se step up 2 den är grymt bra och så ska jag mysa med min man när vi ändå är barnledig..;) Bye

Älskade vän!

Jag har några bästa vänner, men jag har 1 speciell som jag dock inte får träffa så ofta men hon är alltid i mina tankar och i mitt ♥ . Hon är nånting alldeles speciellt och jag skulle kunna göra vad som helst för henne. Dag som natt så finns hon där för mig, Dag som natt så finns jag där för henne.

Jag älskar henne av hela mitt hjärta! Linnea Boström vad skulle jag göra om inte du fanns? Vem skulle jag ringa till när jag är arg och frustrerad om inte du fanns?! Jag kan inte föreställa mitt liv utan dig!


Jag är så lycklig att du kommer till mig snart så jag får rå om dig!
Du är min soulmate som man brukar säga, du känner mig utan och innan du vet exakt när det är nånting fel du vet exakt hur jag känner även fast jag inte ens behöver säga nånting. Du känner på dig när jag mår dåligt.
Du är en vän som alla skulle ha haft!


Natten!

Kanske ska krypa i kojs nu.
Ska upp och jobba i morgon bitti.  Underbart!

I miss my man!
Vill bara kunna lägga mig ner och krypa ner med honom i sängen men det går ikket för han är på jobbet, hans jobb är ändå krävande jag tror inte vilken tjej som helst skulle klara av de. Men Jag älskar honom så jag skulle inte lämna honom bara för att han har ett jobb så vi kan bo där vi bor, vi har den bil vi har och vi får mat på bordet! Han är inte perfekt men han är mitt allt! :)
Nee nu ska jag hoppa i sängen och lägga mig på kudden och blunda och slappna av och bara somna in och drömma söta drömmar! :) Sen när väckar klockan ringer så ligger min man bredvid mig och det finns ingen som är så ful med ändå underbar när han sover.:P Ska lägga upp en bild på jonas sen när han sover så kommer ni förstå vad jag menar.:P haha
Sen kommer min älskling hit på tisdag också! :)
Ska bli helt underbart att få rå om dig! =)
Saknar dig som tusan Bejbiie! ;)

Puss och godnatt..

Bye

18 Mars igen!

Jahaja nu har jag äntligen kommit hem! :)

Stod och bråkade med dom på volvo idag eller bråkade gjorde jag väl inte, men dom hade lagat bilen lite väl mkt än vad jag hade bokat tid för. Så när jag for från volvo skulle jag betala ca 2500. men när jag kom till volvo och skulle hämta bilen så skulle jag helt plötsligt betala 5500kr. Så då vart det en disskution med dom att jag hade inte fått veta att dom skulle byta hjullagret så jag tänker helt enkelt inte betala för de där. Och jag var i närheten hela tiden så dom kunde ju ringt och säga nånting men ikket inte de inte.. Så Jag for från volvo utan att betala överhuvudtaget, men i morgon skulle dom ringa så skulle vi se hur vi skulle lösa de där.

Det är tur man är kund på bilbolaget, när jag väntade på bilen gick jag till bilbolaget och tänkte bara kolla på lite bilar och prata med han som vi köpte bilen av för vi har funderat på att byta till en diesel. Men han var inte där just då så då ringde en annan efter honom och jag fick prata med honom och sen frågade han i telefonen om jag ville låna en bil av dom och det är väl klart jag ville de..:P Så jag fick låna en Volvo V70 2,4L Diesel årsmodell 2010. Så min man vart ganska avendsjuk att jag har kört en 10 och inte han..:P hehe Sen for jag tillbaka till bilbolaget och pratade med säljaren så han försökte hjälpa mig att hitta en Diesel som inte kostade så mkt. Jag fick 2 altenativ som är intressanta ena är en volvo xc70 -06 som gått 15500mil men kostade 7500kr i skatt per år. Sen den andra var en Volvo v70 -08 som hade gått 9000mil och kostade 4500ca kr i skatt per år men det var dock inte helskinn eller AWD på den sista..:/

Vilken tycker ni jag ska välja? om det nu blir någon bil byte..

nee nu ska jag mysa med min son innan han ska gå och sova.

Bye

18 Mars

Nu blir det att fara med bilen på volvo och sen sitta och vänta..:/

Skriver sen!

Bye

17 Mars igen!

Nu har jag varit hemma ett tag och känner bara hur mina ögon vill slockna men det går ikket för lilleman är vaken..:/

Jag har haft det helt underbart på jobbet, det var över förväntan det var verkligen de, och personalen var ju hur mysiga som helst! Hoppas verkligen dom gillar mig också.

Och brukaren var ju bara hur rolig som helst.. :)

Med andra ord jag har haft en underbar dag! :)

Så här ser man ut efter en dag på jobbet och bara 5 timmars sömn..





Bye

17 Mars!

Ja nu är man redo för att gå på jobbet!
Hoppas denna dag blir så rolig som jag hoppades på. :)
Kommer hem vid 16:30.

Bye


Så här ser jag ut nu när jag ska köra mig själv till jobbet! :)



16 Mars igen!

Jag är så ivrrig så jag kan inte sova, jag känner mig inte ens trött..:P så jag sitter i soffan och ser film efter film efter film...

Kan inte förklara hur lycklig jag är , jag har världens underbarast man (han har sina fel också) men jag älskar allt om honom, spelar ingen roll om han är sur och gnällig och elak ibland han är ändå min bara min man! Sen har jag ju världens bästa son också, han är verkligen mitt allt på jorden, jag älskar honom mer än vad jag älskar nånting annat på denna planet! Sen har jag ju min underbara bil, vårat "fina" hus som ska säljas och vi ska köpa nytt.. Det huset älskar jag verkligen!!! och det ska bli vårat!!! Känns helt underbart!!! =)

Nee nu ska jag fortsätta se på film efter film efter film, kommer nog slockna som ett ljus i morgon i allafall..:P haha

Bye







16 Mars

Jag har ont i huvudet! :( Eliaz är jobbig eller det är han egentligen inte men allt blir jobbigt när man har ont i huvudet. Alla fall för mig. :/
I morgon väntar det jobb och det känns underbart!
Ser verkligen fram emot de.. I löööv it!!  =)
Så nu är det slut med anställning för umeå kommun och välkommen som anställd för frösunda övik :)
Min man är stolt över mig för jag varit duktig och fått mig ett jobb, jag har ju sökt 30st ungefär och varit på 2 anställnings interjuver och så fick jag det! Jag gillar det..
nee nu ska jag lägga mig och dööö en stund..
Bye

15 Mars igen!

Lyckligare än jag är idag går nog inte att vara!!  ;)
Kan inte förklara mina känslor idag!!
Trodde verkligen inte att jag skulle få jobb så snabbt men det fick jag..
nu är det bara att vänta så dom ska ringa så jag kan få min inskolning! =) hehe

Sen idag så har jag varit med Sara på stan och hon köpte massa fint på myrorna..
Sen va vi på barnenshus, skokanonen och godishuset och klädhuset M Så Eliaz fick sig 2 pyjamaser och fodrade stövlar..:P super bra.. så nu sitter man här och internet fungerar nästan som det ska! =) hehe

Nee nu måste jag verkligen springa en sväng, känner för att hoppa och dansa också, sjöng gjorde jag i morse men det uppskattade inte min man så mkt.:P haha

Bye!!

15 Mars

JAG FICK JOBBET I OBBOLA! :)

Nee nu ska jag in till stan..

Skriver sen..

ses!

14 Mars

Nooooooooo!! hade skrivit en jävla text och sen försvann den..:(

Så nu börjar jag om.

I går var vi i stugan och det var hur underbart som helst Eliaz hade det super kul han både åkte och körde skoter. Det var underbart väder också och varmt va de. Vovvarna hade det också super skönt och fick springa HELA dagen. Sen åt vi middag och svärfar bjöd på grillat. :) Sen for vi hem och då kom David på besök och sen när han for så tittade vi på en rysare och den var faktiskt läskig. :P Sen vart jag och Jonas hungrig så jag for in på Mias med Cornelia som sällskap så det var roligt. Sen hem och åt och sen vart det sängen. Kunde inte riktigt sova i natt benen var inte riktigt på min sida..:P

Idag vaknade vi upp av att Eliaz kom in och sa gomorron. hehe och det är ju faktiskt det mest underbaraste som finns när han kommer och väcker en med en puss och en kram! :)
Men sen när vi klev upp var det inte så roligt för Tila hade lämnat en överaskning i soffan och det var ju inte så fräscht men men hon är ju som hon vart och hon har ju bott där hon har bott.:/ Men annars så har det varit en underbar dag. :P Vi var bjuden på lunch hos David och han bjöd på potatismos och ungerska köttbullar typ.. hehe så det var speciellt men väldigt gott, dock har ju inte jag sån mkt matlust sen efter min magsjuka sväng känns som fortfaranden som om jag mår illa och vill spy. Inte rooligt inte..:(

Nee nu sitter jag och funderar vad jag ska hitta på Jonas är ute och städar bilen så han är duktigt han, i morgon blir det väl att han tvättar den också för skitigare bil än våran får man nog leta efter. :P hehe Så i morgon får jag ta en promenad ner till brandstationen och hämta lilleman men det är ju super skönt om det är samma väder som det har varit i helgen. :P

Ne vad ska man göra nu då?! Det är städat här hemma, och Hundarna har nyss varit ute. Så jag har ingen aning vad jag ska göra. hmm

Kanske skriver mer sen om jag känner för de.

Bye

12 Mars igen!

Idag har jag och Eliaz varit på luftlandet och hoppat hoppborgar och eliaz tyckte det var jätte roligt. Sen så gick vi och åt lunch men Eliaz råkade göra i byxan så jag fick lov att fara hem och hämta nya kläder åt lillen =) Sen när jag kom tillbaka hade redan Eliaz och dom andra redan ätit klart deras lunch så jag beställde och satt mig och åt medans Mormor tog barnen in på badhuset så dom fick börja bada..=) Hann tyvärr bara bada i 35min med Eliaz sen vart det upp i duschen för mig för jag skulle på anställnings interjuv. Så jag for hem och blåste torrt håret och plattade de och sminkade mig lite..:P Sen begav jag mig till obbola på anställnings interjuvn och det var en super trevlig assistent som tog i mot mig ioch humor hade dom på topp..:) så det var verkligen ett mysigt ställe så jag hoppas verkligen på de där jobbet.. Hoppas hoppas hoppas!!! Sen for jag hem till mormor igen och hämtade Eliaz och vi for på statiol så han fick hyra en film och det vart horton för hans del..:P haha Så nu sitter jag här och är allmänt slut i kroppen men det gör ju ingenting..:P hehe Jag tittar också på Penelope, super bra film måste jag säga..:) Nee nu säger Eliaz att han måste kissa så måste gå.. Bye!

12 Mars

Jag ber om ursäkt min kära vän! =)

Jag har ju glömt berätta att min Bejbiie ska komma hit till mig den 23 mars om jag inte minns datumet helt fel..
Gud vad glad jag blir!!! =)

Nu ska jag och Eliaz snart åka på badhuset och bara ha det roligt idag =)

BYE

11 Mars

Idag har jag varit med bilen på volvo för att kolla vad det är för fel på ABSen och det var tydligen abs givaren och när han sa det trodde jag att det skulle kosta mellan 3-4 tusen att laga men fick ett glatt besked det skulle kosta 1910kr och det var ju inte lika farligt som jag trodde så det känns ju skönt, så nu nästa vecka blir jag ca 2000kr fattigare. suck, men sen ska fan bilen vara lagad.. Är så less på att alltid lämna in den på verkstaden...

Sen när jag for från volvo och var halvvägs hem kom jag på att vi glömde fixa betalningen, så snäll som jag är så vände jag och for tillbaka till volvo och betalade, och han som glömde de hade bara jobbat där drygt 1 vecka haha så det var snabba ryck på att glömma betalningen. haha
Så jag fick en guld stjärna i kanten för att jag kom tillbaka och hans medarbetare fick sig ett gott skratt..:P hehe

Och sen så har vi också fått börjat ta hand om en lite golvmopp för hennes ägare skulle in på behandlings hem för alkohol..

Ne nu ska jag kolla på Björn bröder med Eliaz, Jonas kommer hem vid 19 ikväll och det är en väldigt skön dag för han! =)

Imorgon ska jag och Eliaz följa med Mormor, Filip och Ida och bada och sen fara på luftlandet! =)
Sen arbetsinterjuv.. Hoppas faktiskt på det där jobbet för det är i obbola och det är en heltid så det skulle vara underbart! =)

Bye

10 Mars igen

Åhh galen!!!!!!
Skrivit 1 text och sen säger internet att sidan inte finns!!!
jag hatar mitt internet just nu!!!!

10 Mars

Jag är så stolt över min son! =)
Han har sovit utan blöja i natt för första gången och han har inte gjort nånting i sängen eller nu på morgonen, han har bara gått på toaletten. Så nu är det hård träning att Eliaz ska sluta med blöja helt och hållet!
Skriver sen är lite trött...
Bye

9 Mars igen!

Det finns visa saker man inte vill veta om sin svärfar som jag just upptäckte..:/ ursch säger jag bara!

Annars så sitter jag hemma hos svärfar nu och han ligger ochkollarpå film med Eliaz =) upptäckte också attjag måste gå hem ochhämta en snusdosa för den som jag har nu är tom..:P haha

Min svärfar är ändå söt, han hade köpt en annans till mig för han minns att tyckte om det..:) hehe gulligulii..

Väntar på att jonas ska komma hem så vi ska planera lite hur vi vill ha det här hemma, (hemma hos ingmar)
Vi tycker sånt är roligt att kolla om det blir någon ändring här..:)

Jag rockade dock säga till ingemar att vi tänkte renovera lite och han sa rackt ut vart då?!? Tror inte riktigt att han vill att vi ska göra om så mkt i hans "hem"..:P Men när det väl är vårat så kan han inte säga nånting utan då blir detsom jagoch jonas vill ha det..:) hehe

Nee undra om jag ska gå hem och hämta en snusdosa eller om jag ska klara mig tills jonas har ätit och vi går hem tillsammans det är ändå bara 1 timme eller så fast man vet aldrig med han han brukar alltid sätta sig och prata med ingemar så vi intekommer hem för än Eliaz ärså trött att hans ögon går i kors =) hehe

Och sen bilden jag lovade på ingemar toalett blev inte för klantiga jag glömde den hemma.. haha så det blir en annan gång..:P haha

Nee nu ska jag spela lite..

hade

Bye!!

9 Mars

Magsjukan är fortfarande på besök och det känns ju inte så roligt, Men jag har ju blivit lite bättre i allafall och det är ju skönt..:)
Snart ska jag och lillen gå till svärfar och hänga upp hans nya duschdraperi som jag köpt till honom som han inte vet om ännu..:) Kommer ta en bild sen när jag hängt upp det och sen kommer jag lägga upp det här på bloggen.. Så dom som läser dom får ser =) hehe
Jonas har just farit på jobbet och han har varit gullig i dag och dammsugat igen för Donna låsar så j*vla mkt hår och sen har han diskat och tvättat. Så hur underbar man har man inte ibland =) hehe
Sen har mina lampor kommit som jag beställde från halens till sovrummet, docket va nog att dom var lite stora men det gör ju inte så mkt, för vi ska ändå flytta snart så då kan jag ju säkert ställa dom på nått annat ställe där dom passar bättre =) hehe ..
Jaa ni som inte vet så ska jag och jonas köpa Svärfars hus och vi ska flytta dit!  =) Det kommer bli helt underbart! =) hehe
Så vårat hus kommer komma ut på försäljning inom en snar framtid. antigen till denna sommar eller nästa sommar det beror på hur det går och rensa ingemars hus, dom har ju liksom bott där i över 30 år så dom har ju hunnit samlat på sig en massa. =) haha mkt kommer slängas men mkt kommer också få vara kvar! =)

Och hur underbart kommer det inte bli, ha lekparken precis utan för balkong dörren så Eliaz kan ju springa ner dit och leka på sommaren när vi sitter på altanen och kollar.
Underbart!!!
Jag LÄNGTAR!!!!! =)
Nee nu ska jag klä på lillen och gå till svärfar..

Bye ! =)

8 Mars

Magsjukan är på besök!
Den var ju inte välkommen kan jag ju lova, ursch!!

Jaa annars så har min man varit ett surt ägg i dag kunde sälja han för 5kr på blocket.
haha han skulle fara på jobbet och allt han gjorde va att gnälla på att det var stöckigt här och det är ju inte bara mitt fel att det ser ut som det gör, men han skyller på mig..:(

Så nu har jag plockat bort och dammsugat så jag hoppas han blir glad när han kommer hem för nu har jag absolut ingen ork kvar i kroppen..:(

Funderar på att hämta ett glas kallt avslagen pepsi.. mums..:P Det är det ända jag får i mig! =(

Vi som skulle äta makaroner och korv med grön paprika idag!
Kanske tvingar i mig lite grann ändå, det är ju så gott!

Hoppas ni andra mår bättre än vad jag gör..



Bye

5 Mars

Sitter hos papsen ute på landet, väldigt sköbt faktiskt. =)
Han har till och med ett hus med värme i så här svettas man i ställer för att fryser som man gör hemma. =)
Jag och Eliaz är här för vi bjöd in oss själva på middag haha.
Men det är ju roligt att vara någon annanstans än hemma hela tiden så jag körde jonas på jobbet och måste hämta honom sen när han slutar.

Men vad gör de, spelar ju ingen roll, då kommer jag vara här tills Jonas slutar.

Nee nu ska jag mys prata med Anna och Pappa =)

Bye

3 Mars!

Vilken dag inte den bästa i allafal..
Igår innan jag skulle gå och sova så upptäckte jag att jag hade fått mens..:( HATAR DE! Nog för allt jag var medveten om att jag skulle få den för jag åt tabletter för att den skulle komma men ändå.
Jaa jag måste faktiskt säga hellre mens än cancer.

Och sen skulle jag köra in Cornelia till stan och då när jag satte mig i bilen började abs lampan och lysa så det var bara att ringa volvo och boka tid för felsökning igen! åhh vad less jag blir på att bilen ska in på verkstan var och varannan månad.. kan den inte bara fungera i nått år i taget men ikket de. Men som sagt Pettersson är ju ett efternamn så man vet att man har otur med bilar. :/ Kanske gjorde fel som bytte bort mitt Pedersen. haha men men jag är nog en Pedersen för alltid spelar nog ingen roll vad jag heter i Efternamn eller vad jag skriver eller vad det står på mitt körkort.

Sen har jag upptäckt att jag har tusan i mig haft körkortet i 3 månader och det ända jag har lyckats med är att backa in i en lyktstolpe. Men jag kan ju säga att det var skickligt också för jag hittade av med kulan på bilen..:P haha så det är tur man har kula ibland..:)

Jaa nu ikväll är den en kväll som alla andra jag sitter hemma själv och Eliaz har just precis lagt sig i sängen och tittat på film för när kl är 19 så ska man ligga i sängen.. Han ville för 1 gångs skull sova utan blöja så nu ska vi se hur denna natt går. Hoppas den går bra så man slipper blöjorna snart.. han Fyller ändå 3år om nån vecka.. Mammas stora kille..

Nu kommer svärfar hit och ska gå ut med Donna! =)

Bye 

1 Mars

Jag har lite svårt att förstå att du inte funnits hos oss i 1månad..
Saknar dig gör jag!!!
Jaa nu är man förkyld och det känns inge roligt alls. :(
Annars vad har hänt sen sist jag skrev.. hmm inte så mkt alls egentligen.
Va med Sara i helgen i allafal och vi hade det trevligt.
jag var chafför för ovanlighetens skull. eller jaa..
Jonas ska åka på jobbet snart och han kommer väl hem vid halv 3- 3 i natt..:(
Det är tur jag har lilleman som är hemma med mamma och är väldigt snäll när jag är med honom själv..
Vi klippte lillen i går och han vart coool som han själv säger. haha
Erik och Ingemar kommer komma och äta middag här i kväll och det är ju mkt roligare än att man ska göra mat själv. När jag är ensam så gör jag bara mat till Eliaz och sen äter jag inte själv..:(
Men nu ska jag mysa med min man och son innan mannen far på jobbet..
Bye

RSS 2.0