27 Augusti

idag känner jag mig duktig, har städat bort här och packat upp mera kartonger och dammsugat. :) haha
Längtar mkt tills i morgon då ska jag få fara på ikea med mina tjejer och det kommer bli super roligt, får bara inte glömma bort att ladda kameran så den är laddad och klar! :) Då tänkte jag att vi skulle stanna på högakusten och ta några fina bilder och det kommer säkert bli jätte fint! :)

Nuu sitter jag och tittar på Ice age med Eliaz och lillebror Linus som kom på besök! :) mkt mysigt, tror han är ganska glad nu att storasyster inte bor så långt bort nu och att han kan komma när han vill.

Ikväll kommer Miia komma hit och sova så slipper jag åka till mumindalen och hämta henne i morgon och det sparar ju både tid och pengar. :) hehe

ikväll ska jag laga bacon inlindad fläskfile med vitlöksost i mitten och det tycker min man är super gott. :) Men miia ville så klart ha min fläskfile gryta men det kan hon få en annan gång! :)

Hoppas morgon dagen blir bra och vi kommer ha trevligt. Måste dock bränna ut några nya skivor man kan lyssna på är väldigt less på dom som är i bilen nu. :P men det kanske inte är så konstigt när jag har haft samma i snart 1 år.

När jonas slutar jobba ska han fara och hämta kissemissen och mitt wii har ju legat på lat sidan nu med wii fit för vi har inte haft det hemma så det ska bli skönt att börja "träna" igen. :) Det är som träning fast med spel så det blir roligt att göra de. :) hehe

Vill egentligen bara att dagen ska ta slut så jag kan få åka på ikea i morgon och gå där och sen ha jävligt ont i både ben och fötter i morgon kväll och sitta och titta på min man som får skruva ihop dom saker jag köpt. :) haha tror dock inte att han kommer gilla de för han brukar bli på ett jävla humör när han ska skruva ihop ikea saker för deras bruksanvisning brukar inte vara den bästa. haha men så är det ibland.

Nee undra om jag ska sätta mig och läsa ett tag medans pojkarna sitter och kollar klart på filmen eller om jag ska forstsätta städa bort här. Det är mellan valet och kvalet. haha

nu kommer Miia bli chockad att jag skrev i min blogg utan att hon sa till mig. :P haha

Bye

26 Augusti

Det finns en tid i livet man verkligen förstår vilka vänner man har!
Det är dom som alltid står vid ens sida och som alltid förstår hur man mår.
Sen finns det vissa barn som får en att le extra mkt och som får en att känna sig perfekt. :)

Jag har 1 barn och 1 mamma som är så för mig och dom får mig att le och skratta och ibland får dom mig att gråta och va ledsen!
Men det är bara så enkelt att dom betyder så fruktansvärt mkt för mig och jag skulle inte vilja byta ut dom för nånting i världen!

Så nu är det så här att jag vet att du aldrig skulle svika mig, bedra mig eller ljuga för mig.
Jag vet att du är en äkta vän. Jag vet att du finns 24 h om dygnet och att du alltid ser efter mig.

Så kort och gott JAG ÄLSKAR ER!!




Annars idag har jag varit med stan med dom bästa, och jag köpte ett par harems byxor som jag nu tycker är så jävla fula men alla säger att dom är super sköna och det stämde ju..:)
Sen köpte jag också 4 böcker som jag ska läsa någon gång jag har tråkigt..:) Läser ut 1 bok per kväll så jag kan ju egentligen vänta några dagar innan jag läser dom..:P haha

nee nu ska jag spela lite! :)

BYE!

23 Augusti

Ja nu var det ett tag sen jag skrev..:P

I lördags så flyttade vi och nu ser det ut som någon har dött här men lite ordning har vi fått..:)


Idag så har vi varit på cirkus med vi menar jag miia, rasmus och Eliaz.
Tror faktiskt mammorna tyckte det var roligare än pojkarna. haha
Så när vi sitter på cirkusen (vi satt längs fram) så börjar en clown stirra som fan på mig och sen kom han fram till mig och ville att jag skulle kasta en boll i korgen som han höll i :P Så snäll som jag är så försökte jag träffa clownen istället för korgen haha, så 2 gånger kastade jag på honom och 3 gången så räckte han fram korgen precis framför mig så jag kunde lägga bollen i korgen. haha
Sen skulle han hämta en ballong till mig för jag hade varit så duktig att hitta av korgen haha men han smällde ballongen så klart och sen skulle han hämta en till och den smällde han igen så till sist räckte han fram en rosa plastros till mig och ville ha en puss på kinden men han vänder ansiktet mot mig när jag är på väg att pussa honom så helt plötsligt vart den en puss på munnen.. haha

Sen nu när jag kom hem så har jonas varit duktig och hängt upp våran lilla tv..:P haha det ären 42 tum och inte den lilla utan den är jätte stor..:P haha och sen har också jonas har också varit duktig och hämtat en bokhylla som vi kan ha lite grejer i.. sen när allt är klart så ska jag ta kort så ska ni som nu läser min blogg får se hur vi bor..:)

Nee nu ska jag se på tv med min man! :)

Bye

17 Augusti

4 Dagar kvar!!!
Jag längtar som faaan snart slipper vi bo hos svärfar, inte för att det är hemskt men man vill ju ha nånting eget! :)
Lördag blir vi Ersboda bor. :)
Så lördag kommer bestå av att packa upp och flytta möbler, fast det tycker iofs jag är jätte roligt, men det tycker dock inte min man han hatar att flytta. haha synd för han att han är gift med mig..:P haha
Idag har jag varit på anställning interjuv och jag tyckte det gick bra så jag får veta innan fredag hur det blir, jag hoppas jag får nånting för jag skulle vilja ha ett fast schema och inte bara springa runt, visst det har varit ganska lätt nu när jonas har haft semester men det kommer ju inte bli det sen. Jag måste ju alltid skaffa barnvakt när jag har Eliaz och det är oftast inte så lätt på kortvarsel.
Annars ikväll har jag och min make varit på bilbingo och jag väntade på 10´000 men som vanligt fick jag det inte..:(
Igår var jag med miia hos tandläkaren och hon var jätte duktig som drog ut en visdoms tand! :)
Stolt är jag att hon klarade det..:) Nee undra om man ska he på någon film..:)
Bye

15/16 Augusti

Ja i går eller nu är det ju egentligen i förrgår så fyllde jag 22 år.. Hipphipp hurra för mig. haha

Jag var ute på krogen i fredags med miia, iia och lillemor jag hade sjukt jäkla trevligt. :) Måste vi göra om någon gång tjejer! :)

I lördags så vaknade jag bakiis som ett svin, gick ner drack ett glas vatten och tog en panodil och somnade om igen, vart väckt av att telefonen ringde och erik frågade vilken tårta jag ville ha, tycker inte om tårta så jag ville inte ha någon så jag sa det spelar ingen roll ta någon som ser god ut.. Och Erik kom hem med 2 tårter och jag som sa att det kommer ändå inte komma någon hit..

Men men när han kom hem så hade jonas installerat wiit som jag hade fått av min underbara man och son. Så nu ska jag börja träna hemma med wii fit..:) Riktigt roligt är det men sjutton så jobbigt också.

Nuu sitter jag hos miia och ska sova över för jag ska vara ett stöd för henne i morgon när hon ska till tandis, hon är super rädd för tandläkaren så dom ska bokstavlitgt talat droga ner henne.. haha

Saknar min man och min son, skulle verkligen behöva få kramas med dom nu men jag får ju göra det i morgon iallafall! :)

Nee kolla på tv nu och borsta hårt som miiia har färgat åt mig..:) blev säkert fint, har inte sett det ännu..


Bye


12 Augusti!

2 dagar kvar tills ett fiasko!

Det är bara det till min födelsedag och det brukar alltid bli ett fiasko.
Mamma brukar alltid ringa 2 dagar i förväg och säga att hon inte har råd att köpa mig nånting.
Och sen brukar det alltid vara nånting som går snett. Och nu finns ju inte heller svärmor här hos mig och kan trösta mig när jag blir ledsen!
Jonas brukar vara sämst på att köpa nånting till mig och då menar jag inte att jag kräver nånting stort av honom utan att han bara ska ge mig nånting från honom, det kan ju lika gärna bara bara en lapp som han har skrivit eller nånting. men ikket det.
Men i år har jonas lovat att han har blivit bättre och att jag skulle få nånting som jag verkligen vill ha och jag vet att han har köpt nånting för han har suttit i telefonen hela dagen för att få tag på den grejern, jag har mina aningar om vad det är men han säger att jag inte får veta för än på lördag och det är ändå sant det är ju inte för än då jag fyller år..
Idag har vi annars varit på expo och köpt lite fina saker till lght! :)
Så nu är det inte så länge kvar innan vi får flytta in i våran lght på spanngränd 30! :)
Känns undebart!
Nu sitter Jonas och kollar på babysitter wanted och den är ju inte direkt rolig att se så han får nog kolla på den själv så går jag och kryper ner med Eliaz i sängen istället! :)
Jobb är det i morgon också mellan 15 - 22 sen på fredag mellan 7.30 - 15.00.
God natt!!
Bye

10 Augusti!

Jag vet att jag är sämst..:P Skriver varje gång att jag ska bli duktigare på att skriva i bloggen men så blir det ju inte. Såg nu att det var nästan 1 månad sen jag skrev sist, och ända anledningen till att jag såg det var för att söt miiia sa åt mig..:P haha
Jaa vad har hänt här då?
Joo vi har sålt huset och väntar nu på att vi ska få flytta in på spanngränd den 21 augusti, sen har vi köpt en diskmaskin.:) Så när vi får lght så har vi diskmaskin!! Underbart!
Och idag har jag varit runt på olika affärer med Miia, Rasmus och Eliaz det var super mysigt...
Var alldeles förlänge sedan.. :)
Nee nu gnäller maken om att han är hungrig, ska se vad som finns till honom..
Ikväll blir det bilbingo, med miia och jaa kanske jonas beror på om jonas pappa kommer hem någon gång.
Bye

10 Augusti!

Jag vet att jag är sämst..:P Skriver varje gång att jag ska bli duktigare på att skriva i bloggen men så blir det ju inte. Såg nu att det var nästan 1 månad sen jag skrev sist, och ända anledningen till att jag såg det var för att söt miiia sa åt mig..:P haha
Jaa vad har hänt här då?
Joo vi har sålt huset och väntar nu på att vi ska få flytta in på spanngränd den 21 augusti, sen har vi köpt en diskmaskin.:) Så när vi får lght så har vi diskmaskin!! Underbart!
Och idag har jag varit runt på olika affärer med Miia, Rasmus och Eliaz det var super mysigt...
Var alldeles förlänge sedan.. :)
Nee nu gnäller maken om att han är hungrig, ska se vad som finns till honom..
Ikväll blir det bilbingo, med miia och jaa kanske jonas beror på om jonas pappa kommer hem någon gång.
Bye

RSS 2.0