Natten!

Jaa i natt jobbar jag natt för första gången. Och det är vaken natt också så gissa om jag kommer vara sliten i morgon..:( Men det överlever jag nog kan ju sova sen när Jonas kommer hem för han är på väg till sundsvall nu. Han hade tagit ledig men fick inte ledig 1 dag och den dagen var just idag. Men sen är han ledig nästa vecka också. Det känns underbart. Jag får umgås med min man och han får lära sig att komunicera. Han är som sagt inte så duktig att berätta saker som är fel eller nått sånt, så när vi bråkar får jag 100000saker över mig som kan ha hänt för 1 år sen men han samlar så mkt på det att när han väl får ett utbrott så får han ett stort utbrott. Men det spelar ingen roll jag älskar honom ändå!

I morgon får jag väl kanske om jag har tur enbart sova några timmar för jag slutar jobba 08:00 och sen börjar jag jobba igen 13:15 så det är inte så många timmar där, Jag veta att man inte får jobba så men om man inte har personal så det räcker så vad ska man göra?! Jag är en väldigt snäll svärdotter tror jag. (Ja jag jobbar hos min svärmor). Sen nån dag så ville jonas att vi skulle fara och kolla på en massa bilar så vi vet vilken vi ska skaffa efter min älskade Volvo XC70. Bekymret är bara att jag älskar den bilen så fruktasvärt mkt och vet ej om jag kommer kunna byta till någon annan modell än volvo. Men man vet ju aldrig jag kanske hittar en annan som jag tycker mer om. :P

Sen idag har jag varit istan och köpt Eriks födelsedags present han fyllde ju år idag eller i går var det ju om man kollar klockan..:P Så jag och Eliaz var på stan för man kan inte skicka en karl till att köpa NÅNTING! Jag bad jonas att han skulle köpa 3 stegs grej till när man rakar sig men jonas hittade inte de någonstans. Men han hittade till en bilaffär eller 2 hur många han var på har jag ingen aning om men men..:P haha

Nee nu ska jag spela lite på dator och hoppas att jag kan hålla mig vaken för det är väl de vaken natt går ut på? :P hehe

Bye

Hmm

Jaa som vanligt så kan jag inte sova..:( Men vad ska jag göra åt saken? 
Måste vara uppe länge sova lite vakna tidigt lägga mig tidigt kliva upp tidigt så då kanske problemet är löst..

Mina pojkar sover då. Dom är så söta här bredvid som ligger och snarkar ikapp.. hehe

Sara gumman jag har varit inne på din farm och fixat dina djur så du inte tror att dom fixade sig själva..:P hehe
Jag hade lite och göra och hade gjort min och jonas redan så då fixade jag din också när jag ändå höll på..:P hehe

Nee du nu ska jag inte försöka sova i allafall för det är hopplöst.

Bye

Måndag!

Idag har jag jobbat och det är ju inte helt ovanligt..:P
Men det var en hemskt dryg dag.. Sonen vaknade i går och tyckte vi skulle vara vaken till 04:30 i morse och det var inge roligt med tanke på att jag började jobba kl 08:00 ursch.

Annars i dag har jag, Jonas & Eliaz varit i stan och vi köpte täckbyxor och vantar till mig.. Så nu du pappa är jag redo för att vara ute med er i vinter!  =) hehe Det var ett riktigt kapp nypris var 1299kr och jag köpte dom för 299kr =)
Sen köpte vi smällare till nyår. haha första året vi köper de..:P hehe men det kanske är roligt för Eliaz att få se sånt.. vi har som bestämt att Eliaz ska vara med på 12 slaget nu i år. han får sova efter de..:P hehe
Sen köpte vi nått som ska stå ute och brinna..:P nu kommer jag inte på vad dom heter men nånting är det i allafal och det är inte marschaller ni som tror de..:P hehe

Jaa sen var vi en sväng på jula och där hade jonas tänkt att han skulle köpa sig en fodrad arbets jacka men det fann så klart inte..:/ men men sånt får man ta ibland..

Nee nu ska jag fortsätta lata mig.. är som sagt väldigt trött.. :P

Är i allafal ledig i morgon och då blir det stor städning av huset. (till och med förrådet och garaget om jag få bestämma) hehe

Bye





Åhhhh!!!!

Jonas kan vara lite jobbig ibland.. han har varit sur HELA dagen och nu helt plötsligt ligger han och torr juckar på mig.. haha han är allt söt han..:P

Sen  idag har jag varit på media markt med Sara och hon köpte en jätte fin digitalkamera.. Tror nog hon ÄLSKAR den för den är rosa.. Hon ska ha allt rosa eller svart..:P Förstår bara inte hur hon kan ha en guldfärgad bil då..:P hehe nee men seriöst du är allt söt du gumman.. Jag själv köpte bara saker till lilleman han fick 12 dvd filmer och antennkabel till sin tv som han fick i julklapp av sin farmor och farfar.. =)

Och i går så va jag chafför åt pappa och anna..=) Fast när dom skulle tillbaka från obbola till strand snöade det så jävla mkt så jag for hem och lät mannen i mitt liv fara och skjusa dom. tyckte det var lite äckligt med det vädret att köra.. Så han som är så kallad "yrkeschafför" så han borde ju vara van de..=) hehe

I veckan blir det jobb och jobb och jobb.. Längtar tusan efter lönen i januari..:P hehe i'm gonna love it! =)
Sen i januari ska vi åka på lilla Wilmas dop.. Och dom har jag också träffat nu under julen hur underbart som helst..
Trodde bara ni skulle komma förbi och säga hejdå innan ni för tillbaka söderut!

Nee nu ska jag fortsätta spela tile på facebook..

Just det min snälla man har köpt mig en ny telefon så han ska ha min telefon som jag har nu.. visst är han gullig.. bekymret är bara att jag ÄLSKAR min telefon har ALDRIG haft en telefon som har varit så bra.. men men hjärtats telefon håller på att ramla i bitar och då tyckte han det var bättre att köpa en billigare telefon till mig än att vi skulle köpa en likadan till han som jag har nu som är ganska mkt dyrare.. haha nee men seriöst nu ska jag spela lite till..

Bye



Detta är faktiskt riktig kärlek!! <33

Julen är över!

Julen är över och jag är jätte nöjd!
För engångs skull så var det en bra jul. =)
Jag fick fina julklappar också. =) Till och med såna saker jag ville ha..:P
Jag fick:
Rattmuff
Fårpläd till bilen
Pengar
Bh
En vas (Den var från min man så nu är det bäst att han börjar ge mig blommor också!)
Ikea present kort (Jag och Jonas fick den tillsammans)
Muggar som det står Mamma & Pappa på Fick vi också.
Sen fick vi en häftig ljuslykta eller vad man ska kalla de av pappa och anna.
Den är super läcker..:P
Eltandborste
Ikea lampa
mm

Lägger upp bilder i slutet! :P

Det var en välidigt lugn och trevlig jul jag är nöjd,  nu återstår och ser om nyår blir lika lugn och behaglig..:P
Kanske slinker ner nån cider eller 2 då.. Jag tycker nästan jag förtjänar de..:P

Bye



Fredag!

Jag har jobbat idag, visst är det ovanligt?
Annars har jag bara varit hemma och sen har jag ju så klart kört lite bil också. =)
Då kan jag ju passa på och berätta att när jag skulle hoppa in i bilen så slog jag mitt öra och ont gjorde de! haha jag förstår bara inte hur sjutton jag lyckades slå örat.. haha

Och sen blir jag så besviken på vissa, bara för att min svärmor är "sjuk" varför kan man ändå inte fira jul med oss?!? Jag blir hemskt ledsen faktiskt.. Och bara för att DU inte tycker om Erik! men liksom det är ju inte Erik du ska vara med det är ju med mig Din DOTTER!!

Pappa och Anna är då söt i allafal dom läser min blogg och  bjuder in hos på jul och vill vara med oss.

Ska jag vara helt ärligt så känns det som om jag har gift in mig i en familj som ingen tycker om! Jag Blir hemskt ledsen.. Är det mitt fel att Jonas familj inte är som du vill Mamma?! Är det mitt fel?! Ska jag bli sårad för de?
Ska jag bli ledsen över att Jonas mamma kanske inte lever nästa jul och jag ville att hon skulle få en riktig jul.
Att hon skulle få känna sig omtyckt och älskad?! Jag vet inte vart jag eller Jonas skulle stå idag om inte dom har hjälpt hos så mkt. Jag vet då ensak och det är att vi hade nog inte bott i det här huset, jag hade nog inte haft jobbat nånting och jag hade definitvit inte haft körkortet!

Kan inte bara DU vara tacksam över allt dom gett mig?! Allt som du kanske har velat ge mig men inte kunnat! Kan du inte bara göra nånting för min skull och inte bara tänka på dig själv?! Är det verkligen meningen som att jag ska känna att jag slits emellan er?! Att jag måste välja?! Är det meningen är det de du vill?!

Jag är inte arg eller nånting på min mamma som ni kanske tror när ni läser detta men jag är så besviken och jag har så mkt känslor i mig som jag bara inte kan säga till henne själv och jag tror att hon inte läser min blogg men jag vet att pappa och anna gör de och det är jag glad över för när ni har läst detta så vet ni hur jag känner mig och jag vill inte ha någon sympati eller nått jag vill bara att nån ska förstå hur jag mår!

Pappa & Anna Finns inga ord som kan beskriva hur mkt jag älskar er! Saknar er väldigt mkt, jag vet att jag är dålig på att höra av mig och hälsa på. Men jag lovar det ska bli ändring på de!

Mamma Jag vet att du inte läser detta men jag älskar dig det gör jag men du måste förstå mina känslor, hur jag mår, hur jag känner mig! Jag hoppas ändå att du läser jag gör de!

Bye

Jag har lyckats! =)

Jag har faktiskt varit duktig jag har lyckats med mitt körkort så den 1/12 var en av dom bästa dagarna i mitt liv.
Sen märkte jag att pappa hade kommenterat att ingen skrivet.. Men det gör ju så klart min pappa och "plast" mamma så dom är allt gullig att dom gör de..:)

jaa nu för ovanlighetens skull är att jag är hemma själv. eller helt själv är jag inte. Sara ligger och Sover och Eliaz sover och hundarna sover.. Så jag Saknar min man!!!!!

nee nu ska jag titta på tv..

Bye

RSS 2.0