30 September igen!

Efter att Jonas hade fått sova 20 min så var det upp igen, vi skulle fara och äta lunch och sen åka med Iiias bil på skroten! Så det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg, åt först lunch på frasses och sen till Holmsund.. Vi for och väckte Jonas arbetskollega och sen for vi till svärfar för att se om bilen starta och om alla däcken gick runt..

Höger bakdäck var inte med så Jonas gick och hämtade en kofot och började slå och försökte få däcket i rullning.. Till sist gick det.. Då for vi ner på Statoil och hyrde deras biltrailer.. Sen tillbaka till svärfar och upp med bilen och sen till skroten på teg och lämnade bilen..

Sen åkte vi och lämnade Iiia i stan och sen hem och hämta tobbes soffa som stod i vårat garage som skulle kastas.. Sen tillbaka till stan och återvinningen och kastade soffan..

Sen for vi till Holmsund och lämnade Jonas kollega och sen till svärfar igen för vi skulle få ta lite mat från frysen.. Sen vart det maxi och handlade det som behövdes i månaden.. Sen hem och gjorde tacos..

Så nu är vi mätt i magen och ligger i soffan typ sten död!!

Jag har inte sovit nånting idag och Jonas har enbart sovit 20 min..

Nu ska vi se på film och sen sova!!


Bye!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0